Jan Onder si vysloužil přezdívku: Co mu Táňa sladce šeptá do ouška? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jan Onder si vysloužil přezdívku: Co mu Táňa sladce šeptá do ouška?

Táňa Kuchařová a Jan Onder
Táňa Kuchařová a Jan Onder (Foto Aha! – Roman Souček, Pavel Machan)

Tancovat ve StarDance s Janem Onderem (28) znamená jistý postup do finále. Třikrát vstoupil do soutěže a třikrát dotančil až do samého konce. Jestli na trůn králů tanečního parketu doprovodí i Táňu Kuchařovou (25), to se ukáže už dnes večer! Šance jsou veliké, divačky ho milují, týden co týden zásobují plyšáky. A těch přezdívek, co už dostal!

Zbožňují ho i všechny jeho taneční partnerky, porotci a také moderátor pořadu Marek Eben (56). Jan Onder je zkrátka k zulíbání. Není divu, že si vysloužil nejednu roztomilou přezdívku. Když v roce 2008 na parketu protáčel herečku Danu Batulkovou (55), říkala mu líbezně »děťátko moje«. To Marek Eben v něm tehdy viděl »koloucha«. Když loni tančil s atletkou Kateřinou Baďurovou (31), nikdo jim neřekl jinak než »žužu«.

„Asi jim připadáme sladcí, ale nám to nevadí,“ smáli se. Korunu tomu tehdy dal Marek Eben. „Nemůžu si pomoct, ale Honza vypadá jako chlapeček, který vykradl cukrárnu,“ pronesl na jeho adresu. Honza zmužněl a letos vyfasoval novou přezdívku. „Říkám mu Wolfi, vždyť se na něj podívejte, vypadá jako Wolfgang Amadeus Mozart,“ vysvětlila jeho současná taneční partnerka, modelka Táňa Kuchařová (25). A co na to Onder? „Já jsem nadšený,“ tvrdí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.