Anička Polívková se narodila a... Otec Bolek ji nechtěl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Anička Polívková se narodila a... Otec Bolek ji nechtěl!

Chudák Aničku otec nejdřív nechtěl.
Chudák Aničku otec nejdřív nechtěl.  (Foto Aha! – Roman Souček, Karel Kopáč, Martin Přibyl, Tesař, koláž Ahaonline.cz )

Stačilo málo a Anna Polívková (34) spatřila světlo světa venku na mostě. Její tvrdohlavá maminka Evelyna Steimarová (68) šla totiž v porodních bolestech do nemocnice pěšky a to dva a půl kilometru! Než by sedla do auta s exmanželem, textařem Zdeňkem Rytířem (†69) a jeho milenkou Helenou, raději by si »uřízla« ruku! Proč ji ale nevezl do porodnice skutečný Aniččin tatínek Bolek Polívka (64)?

Těhotná Evelina povolala svého bývalého manžela Rytíře, aby si odvezl tehdy sedmiletou dceru Vendulu, kterou s ním měla. A on jí nabídl i odvoz do porodnice! Jenže přijel právě se svou milenkou... „To je tedy pikantní situace, povídám, dala jsem mu Vendulu a šla na tu Štvanici pěšky,“ vzpomínala v rozhovoru pro magazín Dnes Steimarová. Už před porodnicí zavolala kamarádce, aby rozhlásila po všech známých, že rodí. Maminka Steimarové byla v tu chvíli na chatě a Bolek v Brně…

Miminko bylo do hodiny na světě, ale pro rodiče to žádná velká radost zprvu nebyla. Chtěli totiž do rodiny kluka. „Bolek chtěl chlapečka. A všichni kolem: Hólčička! A to bylo zklamání. Asi den jsem byla naštvaná,“ přiznala herečka, která je ale dnes na svou šikovnou dceru nesmírně pyšná a je šťastná, že ji má právě s Bolkem Polívkou. „Geny máš po tátovi,“ říká Aničce hrdě. Dokonce nechybí na jediném představení StarDance, kde se s bývalým manželem Bolkem Polívkou (64) setkala minulou sobotu poprvé po dvou letech! Dnes večer uvidíte, zda Polívková zvítězí nad topmodelkou Taťánou Kuchařovou (25)!



Přečtěte si
mandat
22. 12. 2013 • 10:20

Presne tak.

mandat
22. 12. 2013 • 10:20

Tak, kjestli se jeji matka sama rozhodla, tak se Bolkovi nedivim, ze byl v soku, ze je tady tehotenstvi. Spousta zenskejch si poridi dite a pak si stezuje, ze otec neni, nebo, ze nema kontakt. Mile damy, chtene dite - to znamena, ze se oba partneri domluvi a oba dite chteji.

belaa
22. 12. 2013 • 07:46

zadna krasavice to neni.je po mame

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.