Páchnoucí Jana Švandová: Mazala se krémem z pánské předkožky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Páchnoucí Jana Švandová: Mazala se krémem z pánské předkožky!

Jana Švandová prozradila, co také vyzkoušela na svou pleť.
Jana Švandová prozradila, co také vyzkoušela na svou pleť. (Foto: Aha! - Martin Hykl, TV Prima, kolýáž Ahaonline.cz)

I v jejím věku považují někteří herečku za stále atraktivní. O to více překvapil celkem neobvyklý tip Švandové na zachování krásy. O své tajemství se podělila v nejnovější show Jana Krause a budete překvapení, co všechno je pro svůj vzhled herečka ochotná podstoupit!

Ačkoli paní Jana radí, že nejlepší recept na krásu je v užívání života plnými doušky, vzpomněla si také na jeden celkem drsný pokus, kterému se podrobila, a za který ji manžel nepochválil. Vše začalo na návštěvě kamarádky v USA. "Něco jsem už pro sebe musela dělat, abych se udržovala, ale bavilo mě to, protože mi lidi říkali: Ty už jsi stará, ale přitom vypadáš dobře," vypráví Švandová.


Přítelkyně herečce poradila celkem neobvyklou věc. Ať si prý pořídí krém z pánské předkožky! "A protože já musím všechno vždycky vyzkoušet, tak jsem si to koupila. Pak jsem se namazala krémem a šla spát. A přišel manžel a ptal se: Miláčku, co to tady tak strašně smrdí? Tak jsem odpověděla, že to jsem já," práskla na sebe Švandová. No není to roztomilé?

Přečtěte si
marcelka5
20. 12. 2013 • 17:26

proto má asi tak velkou tlamu ,rakovina stará......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.