Další skandál kolem Petr K.: V továrně se ho někdo chce zbavit, důkazy o drogách ale zmizely! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Další skandál kolem Petr K.: V továrně se ho někdo chce zbavit, důkazy o drogách ale zmizely!

Jaké drogy se u Petra K. našly?
Jaké drogy se u Petra K. našly? (Foto: Aha! - Karel Kopáč, Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz)

Je to vše jen souhra náhod? Za dosud nevyjasněných okolností Petrovi K. při namátkové kontrole zaměstnanecké skříňky nalezli v osobních věcech drogy. Vyšetřit vše řádně ale nelze, prý se ztratil kamerový záznam! To je náhoda jak hrom...

Jak to bylo s drogami?

Stále více zamotané jsou události provázející Petra K. Těžko se již dočkáme jednoznačných informací, které by definitivně vyvrátily podezření, že byl zapleten do otravy jeho manželky a dcery v Egyptě. Smůla ho pronásleduje i po návratu do České republiky. Spor se švagrem o dědictví sotva pominul, a už se objevila údajná milenka. Hned poté drogy, které mu měl někdo podstrčit v zaměstnání. Ani to však není asi dost bizarní. Nově se ukázalo, že pro změnu za záhadných okolností zmizel záznam z bezpečnostních kamer, který by vysvětlil původ drog ve věcech Petra K.

...a zrovna se ztratilo to důležité!

Podle zdroje Blesku bylo poté, co si video z kamer vyžádala policie, zaměstnancům automobilky sděleno, že inkriminovaný materiál z míst zaměstnanecké šatny nelze dohledat, prý se ztratil. Trochu moc náhod a podivných souvislostí v jednom tragickém případu! Osobní skřínky prý navíc otevře každý třeba lžičkou, protože nemají bezpečnostní zámky. Vypadá to, že se někdo Petrovi K. mstí a chce ho za každou cenu připravit o místo.

Co vše tomu předcházelo?

Podle informací TV Nova byl začátkem týdne Petr K. přivolán ve večerních hodinách do továrny na automobily v Nošovicích, kde pracuje. Důvodem měl být podezřelý obsah jeho skřínky. Že se jednalo o drogy potvrdili zástupci automobilky s tím, že policie skutečně vyšetřuje v této souvislosti jednoho z jejich zaměstnanců. 

„Je pravda, že mi ve skříňce našli podstrčené drogy. Sám jsem to nahlásil na policii, rovnou jsem si tam nechal odebrat vzorky krve, vše bylo negativní. Víc se k tomu vyjádřit nemůžu,“ řekl Petr. K pro Blesk.cz. Říká tedy, že mu drogy někdo podstrčil.

Jeho vyjádření odpovídá i svědectví zdroje Blesku.cz, který si myslí, že po Petrovi K. někdo v automobilce tvrdě jde a chce mu zničit život. „Znám Petra dlouho, vídali jsme se, ještě když měl rodinu, pracujeme spolu a chodili jsme spolu i ven. Ale tohle k němu prostě nejde. Určitě jsem ho nikdy neviděl „hulit“ trávu. Hlavně by si to určitě nedovolil, protože ví, že by odsud letěl na hodinu, byl by sám proti sobě, a to přeci nedává smysl,“ říká.

Tento zdroj zná Petra K. už několik let, a díky tomu prý ví, kdo se mu snaží takto uškodit. Jeho identitu však neprozradil. Nadále však egyptského vězně brání. „Neudělal to. Jak říkám, znal jsem je všechny a Petr byl vzorný táta a manžel. Osobně si myslím, že po něm někdo jde už od chvíle, kdy se o něj začala zajímat média a chce před nimi svalit všechno právě na něj. Včetně viny za smrt Moniky a Klárky. I zmíněná událost to naznačuje. Petrovi fandím a věřím, že se prokáže, jak vše bylo a přeji mu, aby tohle peklo pro něj už skončilo. Má po tom všem právo na nový život,“ uzavírá.

Namátkové kontroly osobních věcí jsou v nadnárodních korporacích obvyklé. Zvláštní je, že vše působí, jakoby šli zaměstnavatelé najisto. "My v rámci pravidelných namátkových kontrol ať už na drogy nebo alkohol, jsme u jednoho z našich zaměstnanců v poslední době nalezli drogy,“ řekla PR specialistka Kateřina Churá z Nošovic. Více se k případu odmítla vyjádřit s tím, že se jedná o interní záležitost. Celou věcí se už zabývá i policie. 

Přečtěte si
prroud
22. 12. 2013 • 20:59

jestli tam nekoho urazili,a to se nam muze stat z neznalosti ani nechceme a nevsimneme si toho,mohlo se stat ledacos......ale taky,je to jenom domnenka.

prroud
22. 12. 2013 • 20:57

no da,paklize vrazdil nekdo kdo znal rodinu a nemaji v tom prsty opravdu Egyptani,uz nevim kdo tu psal o domaci mafii a nebyl s tim mimo misu z hlediska temperamentu a pomstychtivosti mistnich.

prroud
22. 12. 2013 • 20:54

Ne,protoze ti pripada normalni hrabat se lidem v osobnich vecech ,to nebylo mineny jako urazka ,ale jako konstatovani toho jak daleko uz nas dostali...........

adeso
22. 12. 2013 • 18:57

můlžeš mi říct proč? protože to vidím reálný?

adeso
22. 12. 2013 • 18:56

víš co, ale proč by to neřešil rozvod, po tom vše co už víme z videí to k tomu stejně směřovalo, akorát PK si to nějak nepřipouštěl

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.