Vytočený kníže se zastal milenky: Uráží ho její nepravidelná říje a neví, kolik Janě je! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vytočený kníže se zastal milenky: Uráží ho její nepravidelná říje a neví, kolik Janě je!

Ramlice
Ramlice (Foto: Wikipedia.org)

Doposud se při otázkách na svou mladou přítelkyni Karel Schwarzenberg (76) jen utrhoval s tím, že do toho nikomu nic není. S rostoucí náklonností k provařené výtečnici Janě Vopěnkové (24) se vzájemné důkazy lásky stupňují. Naposled to už předseda TOP 09 nevydržel a rovnou se musel své věčně nahé důvěrnice zastat.

Kolik ramlici vlastně je?

Knížeti neleze pod šedivý knírek oslovení, které si novináři pro Janičku vymysleli, a to výraz "ramlice". "Kdybyste se obouvali do mě, starého kozáka, tak nic neřeknu," rozhorlil se nad neuctivostí pisálků ke své drahé. "Oslovovat takhle nevybíravým způsobem mladou holku, kolik jí je, třiadvacet? Pětadvacet? To považuju za moc," prohlásil v Blesku. A my jen panu Schwarzenbergovi, který umí být i vulgárnější, připomínáme, že Janičce je 24 let!


Co je ramlice?

Poněkud zastaralý výraz pro samičku králíka domácího. Ramlice má nepravidelnou říji, opakující se přibližně po třech nedělích, nejvíce mezi únorem a zářím. Když moc přiberou, ztrácí přechodně schopnost mít mláďata a dostanou předepsanou dietu složenou pouze ze sena a vody. Naštěstí je slečna Vopěnková dostatečně štíhlá a únor už je skoro za dveřmi!
Ramlice

Přečtěte si
beladona
27. 3. 2014 • 21:25

Ta by neřekla nic, jde o majetek, kromě toho si kdysi nabrnkla jiného a Schwarz. odkopla.Nyní se kvůli majetku dali dohromady, ona je někde zašitá snad v Monte Carlu byla a užívá si

beladona
27. 3. 2014 • 21:21

Berunko, o vzdělání - jeho vzdělání . si udělej přehled.Nemá vzdělání, lze to doložit, když se budeš pídit. Titul kníže mu nenáleží, neboť Masaryk šlechtické tituly zrušil a dle zákona se nesmějí používat.Také se nepoužívají v žádné zemi, kromě monarchistických.To ten Schwarz. velmi dobře ví, ale naparuje si tady pírka . je trapnej, není vzdělanej a kdyby nebyl adoptovanej, neměl by majetek žádný, tak to je, kromě toho stařes nemá dostatek hormonů k tomu, aby souložil , takže je to o to víc trapné, protože to vědí všichni.Nacpal se nám pomaličku do politiky a jako králík skákal z jedné strany do druhé a do třetí až si brousil zulby na prezidenta.Poděkovat můžeme nablblým studentům, pár nevyhraněným intelektuálům.

rezacek
10. 3. 2014 • 23:39

No jo, ale místo první dámy bychom měli první kur/vu.

rezacek
10. 3. 2014 • 23:37

Proboha, pane kníže, kam jste dal rozum ?!? Když si chci zastřílet, jdu na střelnici a za poplatek si půjčím pistoli. Ale ani pistoli, ani střelnici nemusím ještě kupovat. Když si chci zapíchat, za poplatek si najmu kur/vu, ale nemusím si ji ještě vydržovat.

berunka11
15. 2. 2014 • 14:27

oxallis 25. 12. 2013 09:59 Kdyby nebyl politik, kterého platíme, tak ano. A to že je nesoudný? Prý charismatický a moudrý? A co vzdělání? ------------------------------------------------------------- .......vzdělání má určitě na vyšší úrovni než ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.