Pergnerová zdědila dům: Krutý podraz na strýce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pergnerová zdědila dům: Krutý podraz na strýce!

Strýc Pergnerové Jiří Beran se cítí podveden.
Strýc Pergnerové Jiří Beran se cítí podveden. (Foto: Aha! - Roman Souček, Karel Kopáč, Kateřina Moravcová, koláž Ahaonline.cz)

Víte, kdo je Jiří Beránek (68)? No přeci karlovarský strýček nejemotivnější moderátorky Terezy Pergnerové (39). A právě on už to nevydržel a musel se svěřit s obrovskou křivdou, kterou mu připravila jeho sestra a Terezina matka Jana. Hlavní roli ještě hraje Pergnerové babička (96) a její dům. Nakonec ještě prozradíme, že babičku aktuálně šoupnuli do důchoďáku a celá polízanice v rodině je vlastně sporem o majetek stařenky!

Babička ještě žije a už se rvou o pozůstalost!

Klasické schéma rodinných bojů o nějaké ty statky jsou celkem obvyklé a nevyhnou se téměř nikomu. Tady je to o něco nechutnější, protože pře o dům ve Starém Plzenci probíhají, i když je ještě babička naživu. Zlomila si ale nohu v krčku, tak se o ní nemá kdo starat a nejlepším řešením se rodině zdál dům s pečovatelskou službou. "Babička si při pádu zlomila krček a skončila v nemocnici. Tehdy se rozhodlo, že by měla svůj domek opustit a být pod dozorem v nějakém domově důchodců. Ten jí velmi rychle našla a zařídila moje sestra, maminka Terezy," postěžoval si Jiří Beránek.


Vše upekly za strýcovými zády

A teď přijde to hlavní. Na důvěřivou stařenku prý matka s dcerou tvrdě zatlačily tak, aby o tom strýc nevěděl. "Obě pak babičku přesvědčily, že by celý domek měla přepsat na Terezu. Vše upekly za mými zády. To, že dům patří Tereze, jsem se dozvěděl z výpisu katastru nemovitostí," řekl zdrcený pan Beránek, který se cítí podvedený. Vzhledem k věku a povaze babičky prý nebyl problém, aby ji donutily k podpisu dokumentů. Strýc moderátorky se však domnívá, že jeho maminky ani nevěděla, co podepisuje. "Za svou maminkou jsem s rodinou jezdíval pravidelně. Makali jsme na zahradě, opravovali, co bylo potřeba. Tereza se tam ukázala jen občas a na chvíli," uzavírá strýc Jiří. A co Tereza?

Ta se nehodlá k věci nijak vyjadřovat a zaslala nám do redakce jen SMS: „Proč bych se k tomu měla vyjadřovat? Povídejte si přece s tím, kdo vás o něčem takovém informuje. Ten pak nese odpovědnost za svá prohlášení...“



Přečtěte si
marmat
20. 12. 2013 • 21:22

A ON SI JÍ CHTĚL TOLIK VZÍT S TÍM ZLOMENÝM KRČKEM DOMŮ!

eblanche
20. 12. 2013 • 08:32

no, říkejte si co chcete, ale podle zákona opravdu mají dědit v 1. řadě děti = matka Terezy a pan Beran. A to rovným dílem, pokud svojí matce nějak neubližovali. Takže přepsání na Terezu je opravdu podraz /byli vynecháni neopomenutelní dědici/

taurus70
20. 12. 2013 • 07:48

Tak ano, dům nese její jméno, babi je rozumná, má tam věcné břemeno, spíš mě zaráží ale ta exekuce. Trvalý pobyt má Tereza u mámy. To jsou fakta a taky to, že jí fandím, spadla v době dospívání do sraček ... a co ... ??? Dostala se z toho, moderování jí jde, je určitě živější a zábavnější než třeba Bouček a nebo jiní ... kteří sice žijí poklidným životem, ale profesně jsou o ničem. V naší zemi se krutě trestá to, když někdo jednou ujede. Ona sama bude po zbytek života vidět, kam ji drogy dohnaly, protože syna má z tédoby a není nic těžšího pro mámu, než dětem vysvětlovat svoje propady z mládí. Vzpamatovala se, šla do sebe, "dostala rozum" a snaží se žít spořádaně. Všude kolem, kam se podívám, jsou denně děcka venku sama, rodiče poberou soc. dávky a vysedávají v hospodách, jen mají to výhodu ... jsou anonymní ... děti kradou sladkosti, jídlo, pití .... není možné je postihnout ... tím by se stát a diskutéři měli zabývat a ne tím, že jedna ženská si naštěstí ne až tak pozdě uvědomila, že drogy nejsou správná cesta ... je mi 43 a sama mám děti tři a i když už 2 dospělé, v jejich dospívání jsem se bála právě toho, aby do něčeho podobného nespadly, protože by to byla má zodpovědnost. proto nenadávejte jen na ni ... málokdo z nás byl v pubertě známá osobnost, z málokoho chtěli mít rodiče mediálně známou tvář ... a málokdo měl v tom věku její příjem ... Terezo, máte to těžké, každé jedno Vaše zaškrobrtnutí je hned vididtelné. Nezávidím Vám nic z toho příjemného, co máte a o nepříjemné ani nemluvím. Jsem rozvedenou matkou na malém městě a bohatě mi stačí přehnaná starostlivost mých sousedů a kolegů v práci, kteří káží vodu a pijí víno ... jen ... si myslí, že doma a v tichosti a nikdo nic neví - pokrytci ...

zeeland
20. 12. 2013 • 02:14

Příbuzné si člověk nevybírá. A pokud má náhodou tu smůlu a je jen trochu úspěšný, zaručeně se nějaký ten "okradený" člen rodiny najde, který svůj "pravdivý" příběh s radostí vylíčí plátku tohoto typu. A jakoliv si my myslíme, že jsou tyhle plátky bezcenné, opak je pravdou. Kdyby se určití jedinci nemohli ukájet psaním svých nesnášenlivých výplodů proti všemu a každému , možná by si svoje mindráky vybíjeli jinak. Zášť, závist, nenávist a vulgarita mě totiž nepřestávají překvapovat v téměř každé diskuzi o článku. Už jste si toho taky všimli? Možná můžeme být nakonec rádi, že se to odbyde takhle a nikoliv mlácením lidí na ulici. Tereze držím palce .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.