Šok: Miss Earth Fajksová už není blondýnka! Co si to na té hlavě udělala!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šok: Miss Earth Fajksová už není blondýnka! Co si to na té hlavě udělala!?

Tereza Fajksová zkusila změnit účes i barvu, ale vrátila se zpět k osvědčené blond hřívě.
Tereza Fajksová zkusila změnit účes i barvu, ale vrátila se zpět k osvědčené blond hřívě. (Foto: Facebook.com, koláž Ahaonline.cz)

Jedna z českých modelek, která vzala světu dech úplně dostala své obdivovatele a fanoušky. Miss Earth Tereza Fajksová (24) se každému do paměti zapsala jako majitelka odbarvené blond hřívy. Rodačka z Menšíkových Ivančic ale před pár dny zveřejnila fotku se svou novou image. Je z ní černovlasá mamba s mikádem!

Milovníkům plavých vlasů Tereza proměnu vysvětlila v Blesku: "Brunetou jsem se stala při focení jedné kampaně v Německu a připadala jsem si v ní jako nějaká korejská nájemná vražedkyně." I když jí tmavé vlasy rozhodně udělaly zajímavou, dlouho si je nenechala. "Blondýnka jsem celý život a asi bych neměnila. Ale zase na druhou stranu vyměnit styl křehké blondýnky za svůdnou dračici, nemusí být špatné. Jedinou nevýhodou by bylo, že bych musela vyměnit šatník," řekla krásná Tereza.

Jako brunetě to Tereze také slušelo.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.