Onder s Kuchařovou: Jenom kamarádi? Co se děje za Brzobohatého zády?? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Onder s Kuchařovou: Jenom kamarádi? Co se děje za Brzobohatého zády??

Oba sice tvrdí, že jsou kamarádi, ale většina lidí tomu kvůli jejich chování přestává věřit.
Oba sice tvrdí, že jsou kamarádi, ale většina lidí tomu kvůli jejich chování přestává věřit. (Foto Aha! – Roman Souček, Pavel Machan, koláž Ahaoline.cz )

Říkají, že jsou jenom kamarádi, ale mezi Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou (25) a tanečníkem Janem Onderem (27) to nejiskří jenom na tanečním parketu. Oba si spolu vyrazili na vánoční nákupy a měli se k sobě víc než kamarádsky. O důvěrné dotyky ani polibky nebyla nouze. Ondřej Brzobohatý (30) by si měl dát na svou Táňu a hlavně na kolouška Ondera setsakramentský pozor!

Brzobohatý vypadl nejen z taneční soutěže StarDance, ale i ze života Kuchařové. Ta před sobotním finálem tráví stále víc času s Onderem. A protože Táňa s Honzou vyrazili na nákupy do butiku, kterému dělá nejkrásnější dívka světa tvář, odnesl si blonďatý tanečník krásnou Táňu konečně domů. Ke smůle Ondera a štěstí Brzobohatého však jen jako obrázek na nákupní tašce! Ale i tak Brzobohatému kámen ze srdce nespadne...

Jak to vypadá, hodně intenzivně se Taťána s Honzou budou stýkat i po skončení soutěže. „Baví mě to natolik, že v tom rozhodně hodlám pokračovat. Už teď máme s Honzou dopředu naplánovaných několik vystoupení na tanečních plesech. Vlastně mám nyní víc tanečních nabídek než těch modelingových,“ prozradila Kuchařová.





Přečtěte si
wernerovamagdalena
13. 1. 2014 • 08:57

To je co? Zvlášť, když o někoho, nikdo neopře ani kolo .

svatadala
23. 12. 2013 • 22:01

Je mladá, hezká, pracovitá a snaživá, proč by se měla vázat na nafoukaného bl.ba Brzobohatého. Co s ním, s náfukou a trubkou. Mámu za zadkem, kecá mu do života, to by byla tchyně. S Onderem jsou sympatická dvojka. Je mladá, ať si užívá a baví se. Až se vdá, bude sedět doma na zadku a starat se o děti a rodinu, na to má ještě čas. Tancovala krásně.

Jirka1313
19. 12. 2013 • 23:42

Ať je jaká chce, je krásná, chytrá a šikovná. Což jsou atributy, které nebývají většinou spolu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.