Petr K. má strach: Vyhodili kvůli němu přítelkyni z práce? Máme její vyjádření! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Petr K. má strach: Vyhodili kvůli němu přítelkyni z práce? Máme její vyjádření!

Petr K. má strach s někým vyjít na ulici.
Petr K. má strach s někým vyjít na ulici. (Foto: Aha! - Ladislav Křivan, reprofoto TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Návrat do běžného života pro vdovce Petra K. skrývá více úskalí, než si mohl myslet. Nově se musí vyrovnávat nejen se zájmem o svou osobu, ale také o kohokoli, kdo se s ním stýká. Žena, se kterou byl přistižen v polích za Karvinou během inkognito schůzky je prý společnou přítelkyní otrávené Moniky (†36). Ale šíří se zvěsti, že je to jeho milenka, a že ji kvůli Petrovi K. vyhodili z práce. Jak to je?

Neustálý strach

Petr K. má stále problém, když se s někým chce ukázat na veřejnosti. Sám si připadá ocejchovaný, a tak berou lidé i každého, kdo se s ním objeví. "Když s někým chci ven, nebo někoho potkám v obchodě, má strach, aby ho někdo nevydával za moji novou přítelkyni," popsal své pocity Petr K. v Blesku.


Fámy o vyhazovu

Podařilo se zjistit, že přítelkyně, se kterou se bývalý "egyptský vězeň" stýká je rozvedená matka dvou dětí (6 a 12) Kateřina J. O ní se v poslední době šíří fámy, že kvůli stykům s Petrem dostala vyhazov. Ona to však uvádí na pravou míru: "Jsem zubní laborantka. V obchodním domě, se kterým dezinformace souvisely, si pouze přivydělávám jako brigádnice," řekla Kateřina J. a vysvětlila, že tento měsíc již odpracovala počet povolených brigádních hodin, a proto skončila. Příští měsíc se však může vrátit.
Jenom kamarádi?

Také se vyjádřila ke vztahu s Petrem K. "S Petrem jsme opravdu jenom kamarádi. Petr se objevuje v přítomnosti nejrůznějších žen často. Kamarádek má spoustu," tvrdí Kateřina J.

Přečtěte si
jyoti
25. 12. 2013 • 09:36

Kdo drží smutek po Moni@e a Klár@e? Rodina Mon@ky. P.K. pět měsíců po smrti manželky a dcery na nich stále vydělává. Poskytuje za peníze rozhovory, nahrávky. Vše probírá v tisku. Dědictví, osočování švagra, každého, kdo s ním nechce souhlasit, jen aby dosáhl co chce. Nic mu nezůstalo, říká P.K. To je málo, byt, dvě auta a další věci, které uhradila rodina Mon@ky! Když byl v Egyptě a hrozilo, že tam zůstane, tak brečel jak ***, ne nad smrtí Mon@ky a Klárky, ale nad sebou, že je daleko od maminky a nikdo mu nepomůže domů.

filuska77
18. 12. 2013 • 13:30

jsi blázen všichni žijeme jak umíme to ano, ale asi za tebou není mrtvý manžel a dcera... mysli aspoň někdy než začneš psát. To samé platí o svatoušcích - sežen si někde chlapa, rozběhá ti trochuoběh a mozek

filuska77
18. 12. 2013 • 12:06

takovýho hlupáka jako jsi ty, bych přehlídla jako krajinu. a navíc nikdy bych se nesnížila k tomu, aby mě někdo ošmatával v autě u lesa. Každý máme jinou úroveň. Slovo uroveň - si najdi význam ve slovníku

filuska77
18. 12. 2013 • 12:04

máš 100% pravdu ženské jsou většinou husy, naletí každému hajlzlíkovi nechají se okrást a když na to přijde, tak by si podvodníčka znovu nabrali na byt

tetajulca
18. 12. 2013 • 11:27

robin5 - Je mi nesympatický a je to asi velký sobec, ale to věčné osočování mě štve. Ono se taky nesmí věřit všemu co napíše bulvár nebo jedna paní povídala. Tady se o vyšetřování nezvíme nic.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.