Miss Pospíšilová - Měšťák ji poslal na plastiku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Pospíšilová - Měšťák ji poslal na plastiku!

Kateřina se stala v sobotu večer druhou nejkrásnější dívkou České republiky.
Kateřina se stala v sobotu večer druhou nejkrásnější dívkou České republiky.

PRAHA – Kráska ze seriálu Ordinace v růžové zahradě a druhá dívka z Miss ČR 2006 Kateřina Pospíšilová (23) má problém. Známý plastický chirurg Jan Měšťák totiž o ní řekl.

Kráska ze seriálu Ordinace v růžové zahradě a druhá dívka z Miss ČR 2006 Kateřina Pospíšilová (23) má problém. Známý plastický chirurg Jan Měšťák totiž o ní řekl, že by měla jít na plastickou operaci. Prý má křivý nos!

Slova vyhlášeného plastického chirurga krásnou Kateřinu pořádně zaskočila. Vždyť do té doby působila jako modelka po celém světě a nikde nebyl s jejím nosem sebemenší problém. „Dost mě to překvapilo. Všude na světě si na mně cenili především té přirozené krásy. Obvykle se totiž skoro vůbec nelíčím. Že bych měla jít na plastiku, mě do té doby ani ve snu nenapadlo,“ řekla deníku Aha! Pospíšilová.
Podle zpráv z jejího okolí Katka chvíli o plastice skutečně uvažovala. Nakonec ale rezolutně prohlásila: „Něco bych s tím měla udělat, i když dál věřím na přirozenou krásu. Vím, že to pan Měšťák nemyslel špatně, ale když jsem to se svým nosem vydržela doposud, tak to vydržím i dál. I když...“ je nahlodaná krásná Kateřina. Poté, co Pospíšilová obsadila navzdory údajně problematickému nosu na Miss druhé místo, zmírnil Měšťák své výhrady. „Kdyby Kateřinin nos byl skutečně problém, tak by se určitě nestala druhou nejkrásnější dívkou v republice. V její případě rozhodně nejde o nic rušivého nebo neobvyklého. Každý člověk je nositelem jisté estetické nedokonalosti,“ říká nyní známý plastický chirurg.
Plastickou operaci by si Pospíšilová zřejmě nemohla dovolit i z dalšího důvodu – v seriálu Ordinace v růžové zahradě hraje dceru primáře Mázla (Petr Rychlý) Naďu. A natáčet se zafačovaným nosem by šlo asi jen opravdu velmi těžko.


Kdo má plastiku?

Plastické operace nejsou u českých missek už několik let ničím neobvyklým. Diana Kobzanová, Kateřina Průšová nebo Kateřina Smržová – ty všechny si nechaly uměle zvětšit poprsí. Průšová si navíc nechala odsát tuk z oblasti kolen. Operace nosu jsou pak v českém šoubyznysu už věci zcela běžnou. Nepřízeň přírody v této oblasti napravovali lékaři například u zpěvaček Leony Machálkové a Dary Rolins nebo u moderátorek Elen Černé a Karly Mráčkové. Cena plastické operace nosu přijde zhruba na 30 tisíc korun, ale může být i vyšší. Záleží na rozsahu zákroku a na druhu anestézie.


Autor: Josef KOUKOLÍČEK
Foto: ČTK, Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.