Petr K. (35) přistižen: Už se schází s jinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petr K. (35) přistižen: Už se schází s jinou!

Petr K. se svou údajnou kamarádkou.
Petr K. se svou údajnou kamarádkou. (Reprofoto TV Nova)

Před pěti měsíci přišel na dovolené v Egyptě za dosud nevyšetřených okolností o manželku Moniku (†36) a dceru Klárku (†8). Nyní se má Petr K. (35) z Karviné scházet s novou ženou.

V autě s Kateřinou J. ho v polích za městem natočila TV Nova. „Jenom jsme si povídali v soukromí. Je to moje kamarádka a rozhodně jsme spolu nic neměli,“ tvrdí. Jde o rozvedenou mámu dvou dětí, která brigádně pracuje jako pokladní v supermarketu.
Petr K. dokonce tvrdí, že ji Monika znala: „Známe se už dlouho, Monika o ní věděla. Několikrát jsme se společně potkali.“

Proč se schází ale takhle tajně? I pro to má vysvětlení. „Lidi na mě všude koukají. Nemůžu se nikde v Karviné ukázat v restauraci nebo na veřejnosti v ničí přítomnosti,“ říká s tím, že je moc brzo, aby kohokoliv bral k sobě domů. Zároveň ale přiznává, že sám být nechce a radila mu to i psycholožka. „Zatím se na žádný vztah necítím. Ale život musí jít dál a nedokážu si představit, že bych byl do smrti sám,“ dodal Petr K.

Autor:  et,kon

Přečtěte si
6010
16. 12. 2013 • 08:12

Není to brzy na vztah.Je to chlap, to je normální.Opět jedna z indicií, která hovoří proti němu.Kdyby měl čisté svědomí, tak s tou ženskou chodí normálně a veřejně.Já mu nevěřím, podle mne je zlikvidoval on. Ale možná chtěl jen tu Moniku a holka se holt napila s ní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.