Kuchařová tvrdě zaplatila za odmítnutí sexu: OTRÁVILI JI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kuchařová tvrdě zaplatila za odmítnutí sexu: OTRÁVILI JI!

Taťána Kuchařová doplatila na přílišnou krásu.
Taťána Kuchařová doplatila na přílišnou krásu. (Aha! - Roman Souček, Michael Donovan, ara)

Dnes už je ostřílená profesionální modelka. Miss World roku 2006 Taťána Kuchařová (25) ale měla perné začátky... Nutili ji k sexu, aby získala lepší práci, když odmítla, tvrdě za »neposlušnost« zaplatila. Byla otrávena!

Každá mladá modelka si musela projít hotovým peklem, když ještě jako naivní děvčátko opustila domov a vyletěla do světa. Kuchařová v sedmnácti letech odletěla do japonského Tokia, kde narážela na neustálé direktivní sexuální nabídky. „Já to neudělala nikdy. To je právě to, co musíte mít v sobě pevně ze své rodiny,“ vzpomíná v rozhovoru pro magazín Pátek Lidových novin topmodelka.

Jenže člověk nemůže tušit, kdy se mu jeho »drzost« vrátí. I když Táňa dodnes neví, kdo a proč by to dělal, někdo jí v tokijském baru nalil drogu do pití a málem ji otrávil! „Udělalo se mi strašně špatně. A bylo to tak rychlý... Zaplať pánbůh že tam se mnou byla moje spolubydlící, která mě taxíkem odvezla, postarala se o mě,“ kroutí hlavou modelka, hvězda taneční soutěže StarDance.
Krásku se dnes snaží sbalit každý vlivný byznysmen. Táňa si ale může vybírat a už se nemusí bát mužů jí nadřízených, co chtějí jen sex. Jsou ale tací, co se jí snaží doslova koupit, nabízejí třeba i tryskáče. „Byli i takoví blázni, že prý bych mohla létat po světě soukromým tryskáčem,“ směje se krásná modelka.

Ve StarDance Kuchařové teď září a společně s Polívkovou ji čeká v sobotu finále. Posledním odpadlíkem se stal totiž včera večer Imrich Bugár.



Přečtěte si
ferdinand6
16. 12. 2013 • 22:34

Usilovali o ní bussinesmani a ona skončí s přerostlým dítětem Ondrou Brzobohatým. Nechápu.

monza
15. 12. 2013 • 14:56

Vycházej z toho,že když porovnám tebe s Kuchařovou- královnou krásy,je to tak,jako když porovnám hov.no s růží,rajdo!

wernerovamagdalena
15. 12. 2013 • 13:50

Většina diskutujících považuje krásu a úspěšnost za buržoazní přežitek. Jako kdyby se tady sešli předsedové/kyně uličního výboru. Kuchařová je holt krásná a úspěšná a to se neodpouští.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.