Že to ale trvalo: Marta Jandová promluvila o svatbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Že to ale trvalo: Marta Jandová promluvila o svatbě!

Marta se svým přítelem.
Marta se svým přítelem. (pro Aha! – Jindřich Starý)

Zpěvačka a maminka čtyřměsíční Marušky Marta Jandová (39) se do svatby nikdy nehnala. S přítelem Miroslavem Vernerem doteď žila na »psí knížku«, ale jak to vypadá, situace se má brzy změnit.

Marta Jandová se pár měsíců po porodu vrátila do pracovního kolotoče. Kromě zpívání se věnuje i herectví a od jara bude působit jako jedna z porotkyň Hlasu ČeskoSlovenska. Společně s podporou malé dcerky a přítele vyrazí také na turné do zahraničí. „Letím do Německa i s Maruškou a Mírou. Uděláme si i hezký společný výlet. Míra je úžasnej chlap a maximálně mi pomáhá. Díky němu můžu stále dělat svou práci,“ libuje si Jandová.

Poporodní kila zpěvačka shazuje jedno za druhým, a to hlavně díky kojení. Což bude při zkoušení svatebních šatů určitě výhoda. Plány na veselku se totiž pomalu rýsují. „Svatbu chystáme na léto. Určitě se vezmeme v Čechách a vzhledem k naší velké rodině to nebude malá svatba,“ prozradila Jandová na stránkách style.iprima.cz



Přečtěte si
mandat
13. 12. 2013 • 10:47

Poridila si dite se zenatym chlapem, ktery se ted rozvedl. To je opravdu stesti.

mandat
13. 12. 2013 • 10:46

Jakou rodinu ? Ma nemanzelske dite se zenatym chlapem. To se ma s cim chlubit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.