Syn Žilkové Vincent nakupoval vánoční dárky: Co dostane Agáta a Kordula pod stromeček? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Syn Žilkové Vincent nakupoval vánoční dárky: Co dostane Agáta a Kordula pod stromeček?

Co dostane Agáta a Kordulka od Ježíška?
Co dostane Agáta a Kordulka od Ježíška? (FTV Prima)

Dvě hlavy víc ví! Proto hvězdy seriálu Cesty domů Marie Doležalová (26) a Vincent Navrátil (17) vyrazily na vánoční nákupy společně. Díky seriálu oba vydělávají okolo 80 tisíc měsíčně a můžou se praštit přes kapsu. „Kupovali jsme hlavně hračky,“ prozradil Vincek.

Syn Veroniky Žilkové má vedle natáčení povinnosti i na konzervatoři, kterou studuje. „S bratry jsme se domluvili, že dárky vynecháme, protože nesnášíme nakupování. Ale Kordulce hračky kupuju rád a ženám v rodině dárky dát musím. Loni jsem věnoval Agátě prázdnou plechovku se slovy, že je plná mé lásky,“ smál se Vincent, kterého diváci znají z Cest domů jako Michala Duška. Těší se, že Vánoce budou klidné. „Chci koukat na animované pohádky, které miluju a k tomu pít kakao a ukusovat vánočku,“ těší se jako malý kluk.

Marie Doležalová, která hraje v Cestách soudní koncipientku Alenu, ráda naděluje hlavně originální dárky. „Ručně vyrobený předmět, nebo aspoň krásně zabalený, dává najevo, že nám na obdarovaném záleží,“ míní herečka. V poslední době sice už dárky nevyrábí, ale kupuje je a raději s větším předstihem, aby měla dost času na výběr. „Nesnáším lítání po obchodech na poslední chvíli,“ dodala Doležalová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.