Josef Klíma má nový džob: Pořad v hlavním vysílacím čase Primy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Josef Klíma má nový džob: Pořad v hlavním vysílacím čase Primy!

Josef Klíma se vrací na Primu
Josef Klíma se vrací na Primu (Josef Klíma: Vlastníma očima (nakladatelství Andrej Šťastný, 2009))

Jestli udělala Nova chybu tím, když se zbavila jednoho z nejrespektovanějších investigativních novinářů v zemi, to se ukáže již zakrátko. Legendární pořad Na Vlastní oči po letech na Nově končí a populární Josef Klíma s Jankem Kroupou přišli o práci. Nyní prý dostal prošedivělý vousáč lano od konkurenční Primy s nabídkou úplně nového formátu pořadu.

Ještě dva díly "Očí" a Klíma opustí dlouholetou práci, která ho podle několika vlastních vyjádření zdravotně vyčerpávala. Jedinou motivací pro něho vždy bylo pomáhat divákům a to bude moci i do budoucna! Očima Josefa Klímy“ startuje na obrazovkách televize Prima již ve středu 22. 1. 2014 ve 21.30. Jisté je, že ze svého nového působiště naváže reportér na svou předchozí činnost.

"Jde o můj vlastní autorský projekt, jehož základem je sonda do duše našeho národa. Obsah a forma pořadu budou překvapivé, základem formátu je moje letité úsilí pomáhat lidem", přibližuje novinku televize sám Josef Klíma. Publicistiku na Primě pořad jistě pozvedne, není to navíc Klímova první spolupráce s televizí z Palmovky. V minulosti měl s Jankem Kroupou pořad Soukromá dramata.

Přečtěte si
sugarbitter
11. 12. 2013 • 20:53

Měla bych případ nátlaku na starého pána, a zatím to není potrestáno. Pomohla by medializace, protože soud si taky někdy ulehčuje práci a jde zřejmě tou pohodlnější cestou ".nasycena@centrumn.cz" Něco jako "vytopený blázinec", s tím se přeci nikdo zabývat nebude , když ovšem nemusí.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.