Petr Vacek řval na Kláru Issovou: Chci vidět tvou kund*čku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petr Vacek řval na Kláru Issovou: Chci vidět tvou kund*čku!

Vacek se pustil do Issové.
Vacek se pustil do Issové. (Foto Aha! – Tomáš Vrbenský, Pátek, Machan, koláž Ahaonline.cz )

 Hrůza a strach se dá vyčíst z tváře herečky Kláry Issové (34), když ji plnou vahou zalehne herec Petr Vacek (48), který po krásce chce jediné – sex. A je mu jedno, zda bude opětovaný. Chová se jako zvíře a Issová se znásilnění brání…

„Chci vidět tvoji kund*čku,“ řve násilník na celé kolo. Bezbranná oběť se mu snaží vysmeknout a chvíli to vypadá, že možná zemře. Nakonec ale herec schytá pěkných pár facek a ránu do nejcennější části jeho těla…„Já normálně chlapy nemlátím, tohle bylo zatím podruhé v životě,“ přiznala něžná Issová.


Nemusíme se ale obávat, že by sympaťák Vacek skončil za mřížemi a Issová v léčebně. Popsaná scéna je z nově připravované hry s názvem Komedianti, kterou na objednávku principála Divadla Na Jezerce Jana Hrušínského (58) napsal režisér Arnošt Goldflam (67).

Ten se nechal volně inspirovat příběhy divadelní společnosti, která patřila předkům rodiny Hrušínských - jedné z nejstarších hereckých rodin v Česku. „Divák prožije s kočovnými herci v době, kdy ještě nebyly rozhlas, kino, ani televize, kousek jejich života – lásky, hádky, rozpory i usmiřování a také útržky z toho, co na štaci hrají,“ tvrdí Goldflam.

Premiéra je zítra

Hra s názvem Komedianti bude mít premiéru už zítra v pražském Divadla Na Jezerce. Komedii zachycuje týden v životě herců na počátku 20. století.



Přečtěte si
vlamore
11. 12. 2013 • 23:57

A Vy *čuráte* kudy,sokolíku??Ale máte pravdu...kráska vypadá jinak,ale s povahou člověka to nemá nic společného.

colombina
11. 12. 2013 • 14:40

tohle už je trapný, jak články o pasáži z filmu vydávají za reálné příhody

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.