Luděk Sobota prozradil, co mu Pavel Bobek (†76) zašeptal krátce před smrtí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Luděk Sobota prozradil, co mu Pavel Bobek (†76) zašeptal krátce před smrtí

Luděk Sobota byl jedním z posledních lidí, kteří s Pavlem Bobkem mluvili.
Luděk Sobota byl jedním z posledních lidí, kteří s Pavlem Bobkem mluvili. (Aha! - R. Souček, M. Hurda, L. Křivan, koláž Ahaonline.cz)

Patřil mezi jeho nejvěrnější přátele, mluvili spolu o všem. Luděk Sobota dokonce kdysi šel za Pavlem Bobkem pro radu, zda si má vzít svou současnou ženu Adrienu. Se zpěvákem mluvil také krátce před smrtí.

Když šli Sobotovi za svým kamarádem do nemocnice, rozhodně netušili, že ho vidí naposledy. Domnívali se, že v boji o život získává navrch. Jenže Pavel Bobek už věděl, že se nemocničního lůžka nikdy nezvedne. Požádal proto Sobotu, aby se k němu sklonil. „Mysleli jsme si, že boj s chorobou vyhrává, i když mi pošeptal, že už se necítí skvěle,“ řekl komik slovenskému deníku Plus jeden den. A také prozradil, že Bobek hrál klíčovou roli v tom, že se podruhé oženil.

Jeho současná žena Adriena prý chodila záměrně do Semaforu a skamarádila se s celým divadelním souborem. A oblíbila si právě Luďka Sobotu, který si ale po prvním nevydařeném manželství nebyl dalším svazkem vůbec jistý. Chodil proto po divadle a ptal se lidí, kterých si vážil, co si o Adrieně myslí. „Zpěvák Pavel Bobek, můj dobrý kamarád, dokonce věděl, mám ještě jednu adeptku na manželku v záloze. Tak jsem se ho ptal, kdo je lepší a on jednoznačně, že Adriena, protože je společenská,“ prozradil Luděk Sobota, který je se svou ženou už 32 let.

Přečtěte si
milanladislav
10. 12. 2013 • 17:39

Aha,Aha....tak co mu teda prozradil?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.