Michal David (53) unikl smrti, stále hrozí amputace: To je rok na h*vno, čertí se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michal David (53) unikl smrti, stále hrozí amputace: To je rok na h*vno, čertí se!

Není to tak dlouho, co Michal David musel do nemocnice. A je to tu zase...
Není to tak dlouho, co Michal David musel do nemocnice. A je to tu zase... (Aha! - David Malík)

Od včerejška se slavný zpěvák opět přestěhoval do nemocnice! V tuto chvíli musí dostávat infuze, protože jen o vlásek unikl tomu nejhoršímu. Trpí trombózou - zacpáním cévy krevní sraženinou. Nedávno podobně o vlásek unikl smrti i český hokejový brankář Tomáš Vokoun (37), o kterého se naštěstí též postarali lékaři včas. Nedošlo proto k plicní embólii, která má často ten nejčernější konec. Michal David bohužel ještě vyhráno nemá...

Příliš pracuje

Hlavní příčina zpěvákových zdravotních komplikací spočívá v jeho přehnaném pracovním nasazení. Přestože nedávno trpěl pro komplikovanou zlomeninu nohy v krčku a přetrhanými vazy, rozhodl se aktivně koncertovat. To se mu stalo osudným a bratislavský koncert, který byl naplánován na neděli je zrušený. "Má opuchnutou celou nohu. Stav se mu zhoršil potom, co létal mezi Čechami a Slovenskem. Leží hospitalizovaný, je na infuzích," prozradil blíže neupřesněný zdroj serveru Topky.sk, který o události informoval první.

Stále hrozí amputace

A Michal David smutnou zprávu z nemocnice pro Super.cz potvrdil: " Je to pravda, už mi ředí krev, měl bych tady pár dní zůstat." Bohužel je trombóza onemocnění, které může končit až amputací končetiny. Snad se vážný stav hitmakera zlepší a dopřeje si i v nemocnici opět své oblíbené pochoutky a šampaňské!

Přečtěte si
sugarbitter
7. 12. 2013 • 15:58

Bože, vždyť to "žrádlo" drží člověku psychiku. Michal David je upřímný, není jako Gott, který si domů bere filipínskou chůvu, aby nemohla mluvit. co se u nich doma odehrává. Michal David pustí fotografy až k posteli a Blesk nechá psát vše po pravdě, a to má za to?

pepicka71
7. 12. 2013 • 12:54

Já tomu nerozumím.To jste pane Davide tak nenažranej ???? Máte pořád málo???? Bacha na to,žádnej strom neroste do nebe,aby jste pak nekoukal,že po Vás ani pes neštěkne.Jinak Vám nepřeji nic zlého,chraň bůh,ale trochu pokory a poslušnosti hlavně k rodině,lékařům i fanouškům.Přeji Vám svátky v pohodě a v klidu,to je velké štěstí být doma a mít rodinu.

dannaa
7. 12. 2013 • 05:13

Možná Ti Michale Řezník složí píseň,jak Ti ve sklepě šmyká nohu kosou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.