Hvězda Sanitky 2 Jiří Dvořák: Takhle dopadl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hvězda Sanitky 2 Jiří Dvořák: Takhle dopadl!

Jiří Dvořák
Jiří Dvořák (Foto Aha! – Roman Souček, Jef Kratochvíl, Česká televize, koláž Ahaonline.cz )

Přestože úspěšný televizní seriál Sanitka 2 už je pro Jiřího Dvořáka (46) uzavřená záležitost, z nemocničního prostředí herec jen tak nevyjde. Zatímco v pokračování legendárního seriálu byl za ředitele záchranky, tentokrát z něj ale tvůrci nového snímku České televize udělali mrzáka!

Zafačovaný od hlavy až k patě skončil herec Jiří Dvořák v novém snímku »Roznese tě na kopytech« podle románu zavražděné spisovatelky Simony Monyové (†46). V seriálu Sanitka 2, jehož poslední díl jste viděli před týdnem, Dvořák jako záchranář přijížděl vyprošťovat, tady se však v roli úspěšného psychologa ocitl na druhém břehu. Stal se obětí vážné dopravní nehody. V nemocnici po autonehodě skončil také kolega Milan Šteindler (56).

Celý den v obvazech

Pohled na »zmrzačeného« Dvořáka budí soucit, tím spíš, že musel v obvazech vydržet celý natáčecí den. „Naše maskérky jsou zkušené a tak samotná příprava netrvala déle než dvě hodiny,“ doplnila pro Aha! tisková mluvčí České televize Hana Orošová.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.