Libuše Šafránková: Na pohádkách vydělává hromadu peněz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Libuše Šafránková: Na pohádkách vydělává hromadu peněz!

Popelka je pro Libušku uzavřenou kapitolou. Nechce o ní mluvit, nechce si ji nijak připomínat.
Popelka je pro Libušku uzavřenou kapitolou. Nechce o ní mluvit, nechce si ji nijak připomínat. (Foto Aha! – Jindřich Starý, )

Nikdo to nechápe! Herečka Libuše Šafránková (60) se distancuje od své nejslavnější role Popelky. Nechce o ní mluvit, neúčastní se akcí s filmem spojenými. Přitom právě pohádky a Vánoce vynášejí Šafránkové velké peníze.

Pohádce Tři oříšky pro Popelku je letos 40 let. Všichni očekávali, že Šafránková přijede na oslavu na německý zámek Moritzburg, kde film vznikal. Nestalo se… Herečka se na všechny své kolegy vykašlala a ani se neomluvila! „S Popelkou a vůbec se mnou nechce mít nic společného. Nevím proč, ale je to tak,“ prohlásil režisér Václav Vorlíček (83). Přitom pohádka, která z Šafránkové udělala v 70. letech hvězdu, herečce do této chvíle prostřednictvím tantiém vydělala statisíce korun.


I když se Šafránková od Popelky distancuje, moc dobře ví, že je symbolem Vánoc. Důkazů je mnoho. Před několika dny Libuška v Praze rozsvítila vánoční strom na Staroměstském náměstí. Pro nový kanál České televize Déčko načetla několik pohádek. Ve čtvrtek pak měla v kinech premiéru film Přijde letos Ježíšek?, v němž hraje se svým manželem Josefem Abrhámem (73). Stručně řečeno: Šafránková vydělává na nejkrásnějších svátcích roku nemalé peníze. To jí nikdo nebere! Ale proč takový odpor k pohádce, které by za to měla být vděčná?

VÝHRADNĚ POHÁDKOVÝ TELEVIZNÍ PROGRAM NA LETOŠNÍ VÁNOCE V ODKAZECH NÍŽE:






Přečtěte si
topca92
26. 12. 2013 • 19:20

Nevím na co si to tady hrajete vy... Cituju její slova: "K tomu solitéru, který vznikl, se nedá nic přidávat ani ubírat." Že na Popelku kašle není pravda. Je to přesně tak jako kdysi článek o tom, že se léčila ze závislosti na alkoholu. Jeden bulvární plátek si něco vymyslí a okamžitě se toho všichni chytnou. A je to: Solokapr jako prase. Vy co tomu věříte jste fakt naivní. A já nenechám nikoho, aby Libušku urážel!!!! Nikdy jsem neslyšela říct přímo Vorlíčka něco proti ní. To, že nepřijela na jedno setkání? No a co? To po ní budou chtít aby za 30 let jezdila do Německa? Přestaňte se v tom už konečně šťourat. Fakt to je ubohost!!! Libuška byla, je a bude pro mě hvězda. I svým chováním. Já se s ní setkala a vím, že je bezprostřední a skvělá. A nikoho nenechám, aby jí nadával!!!! Nikoho!!!! Dejte už jí pokoj AHA! Fakt vás nesnáším

topca92
26. 12. 2013 • 19:13

tak nezáviď

topca92
26. 12. 2013 • 19:13

je pořád.... a milá

topca92
26. 12. 2013 • 19:13

ty jsi trapná, nic o tom nevíš tak se do toho nepleť

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.