To je doják: Smrt v Ordinaci! Koho si dnes vezme zubatá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To je doják: Smrt v Ordinaci! Koho si dnes vezme zubatá?

Markéta Plánková je natolik vytížená, že Ordinaci musela dát vale.
Markéta Plánková je natolik vytížená, že Ordinaci musela dát vale. (Foto: Archiv ČT, TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Rok od úmrtí doktora Frynty v podání Jana Šťastného (47) čeká Ordinaci v růžové zahradě další dojemné loučení. Už dnes večer Kamenici za dramatických okolností navždy opustí Markéta Plánková (35) alias doktorka Magda Mázlová. Dnešní díl bude nejdojemnější za poslední rok.

Připravte si kapesníčky a silné nervy

Příběh Magdy Mázlové se dnes večer na přání její představitelky Markéty Plánkové zpečetí a bude to pořádný nápor na nervy! Herečka si po šesti letech natáčení přála ze seriálu vystoupit, aby měla více času na jiné projekty a na rodinu.


Ordinaci vyměnila za První republiku

„Veškerý čas mi teď zabírá natáčení nového seriálu První republika. Méně vidím děti, než bych chtěla. Nespím, nejím. Zatoužila jsem proto, aby se moje postava v Ordinaci nějak ukončila. Už jsem tam byla dlouho,“ prozradila deníku Aha! Plánková.
Smrt jako jediné řešení

Scenáristé tak museli vyřešit její »zmizení«. Protože ale její postava právě prožívá rodinnou idylku a její herecký partner Petr Rychlý (48) alias primář Čestmír Mázl o odchodu ze seriálu neuvažuje, stěhování ani úprk od rodiny nepřicházel v úvahu. Možnost, jak definitivně odstranit Magdu ze seriálu, tak zbyla jediná: Smrt! S tou si ale scénáristé patřičně vyhráli. Jedno oko nezůstane suché!
Video se připravuje ...



Přečtěte si
pepicka71
6. 12. 2013 • 02:35

naprosto souhlasím,cesty domů jsou úplnej paskvil,no hlavně,že za to berou takový prachy,umělci,včetně dědka Adamce.

lpitriska
5. 12. 2013 • 10:10

Umřela mu už třetí žena i když s tou první byl chvilku rozvedenej

ddiabolka
5. 12. 2013 • 09:40

Je to jako ve sportu- umění včas odejít a jestliže se tak p.Plánková rozhodla je to její osobní věc.Hlavně aby Růžovka nedopadla jako Cesty domů na PRIMĚ.Z těch udělal Adamec dojnou krávu pro herce-zlatokopy a je to jedna velká hov.dina bez vtipu a řeší se tam jen samé morbidnosti.

ovoce111
5. 12. 2013 • 08:30

Trapnost scénáristů už nemá meze! Seriál jsem sledovala jen chvíli, někdy uprostřed, ale pokud si pamatuju, tak Mázl už jednou ovdověl a podruhé už je to kravina, jako celá Růžovka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.