No to snad ne! Lucka Bílá, že je falešná a krá*a k tomu?! Kraus to tak vidí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

No to snad ne! Lucka Bílá, že je falešná a krá*a k tomu?! Kraus to tak vidí...

David Kraus Lucii Bílou zrovna nešetří!
David Kraus Lucii Bílou zrovna nešetří! (Foto: Aha! - Marek Pátek, FTV Prima)

Celkem ostrý výrok na svou adresu musí aktuálně rozdýchávat patnáctinásobná Slavice Lucie Bílá (47). Její "sluníčkové" názory a chování leckomu leží v žaludku a ona těžko může některé zlé jazyky přesvědčit, že to myslí upřímně. Jiní jí sice věří, ale přičítají to prospěchářství nebo dokonce prostoduchosti. To opravdu není pěkné. Vrchol nevkusu pak potvrdil svým sprostým útokem zpěvák David Kraus (33). Co mu asi vadí?

Co Lucii vyčítají?

Lucka Bílá má za sebou nejednu podivnou mediální úchylku. Ať už to byla její fanatická podpora "užasného pana profesora" V.K., poněkud nekrofilní hrátky s umírající Jiřinou Jiráskovou, za jejíž bezva kámošku se prohlašovala, či naivní až hloupé soudy coby porotkyně komerčních talentových soutěží. Naposledy si od některých novinářů vysloužila kritiku za to, že se alibisticky nevyjádřila ke kauze zmanipulovaných hlasů v Českém slavíkovi.


Sprosťák Kraus

I proto se zřejmě již neudržel populární hudebník a syn ještě populárnějšího Jana Krause David. Jak informoval Spy, měl se do Lucie navézt ve vysílání zlínského rádia Kiss Publikum v tom smyslu, že: "král je přece nahý a Lucka Bílá je falešná kráva, ale s pěkným hlasem." Ten chlapík si rozhodně servítky nebere. Sama zpěvačka kupodivu zareagovala přiměřeně, takže se hysterický výstup nekonal. "Nemůžu komentovat, co jsem neslyšela. Jsem snadný terč pro každého, kdo si chce zastřílet," odhadla situaci kupodivu správně Bílá.



Přečtěte si
safinka59
22. 4. 2018 • 06:20

Podíval se někdo na předešlé názory v komentářích a datum ?! Tak to je starý článek několik let ?!

safinka59
22. 4. 2018 • 06:02

... pokud jsem pochopila, mladý Kraus nepopírá hlasové kvality Bílé. Také je pravda, že spolupracovníci Bílé se nejednoho vyjádřili ne příliš lichotivě o jejím naturelu a jejím neurotickém, falešném, nadřazeném chování v minulém období jakožto šéfky. To, co předváděla v roli porotkyně, její výroky o synovi Filipovi, jak je nejchytřejší dítě všech dob, nejlépe mluví s anglickým dialektem...v neposlední řadě s ní nikdo nevydří ani ve vztahu partnerském, jelikož z mužů dělá kuchaře, sluhy, nosiče zavazadel. Nikdo nepopírá pěvecké kvality Bílé, ale dle vyjádření lidí z jejího okolí a samotné výroky v médiích mne ne jednoho donutily se zamyslet a konstatovat, že v hlavě to uspořádané nemá. A mladý Kraus řekl nahlas pouze to, co si ostatní šeptají !

svatadala
13. 2. 2014 • 09:39

Bílá zpívá krásně, ale souhlasím s p. Krausem. Je nesmírně protivná s tím jejím...lidičky miluju vás, pak zase samá sluníčka, politikům leze do zadku a ráda se přiživí na výsluní a je jí jedno s kým, hlavně s tím prvním u moci, byť by to byl čert. Pořád se vnucuje a podbízí. Měla by si vzít příklad ze dam - zpěvaček.... Rottrové, Kubišové, Hegerové, L. Vondráčkové, Langerové a dalších. Je prostě svým chováním, ba i zjevem ,nechutná. I ta její prostoduchost by se dala držet na uzdě, kdyby jen zpívala a jinak neotevřela hu-bu, protože u ní, co slovo, to perla, ale nevkusná a hloupá.,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.