Harapes míří do rozbouřeného Kyjeva: "Co se má stát, stane se," říká | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Harapes míří do rozbouřeného Kyjeva: "Co se má stát, stane se," říká

V Kyjevě se každým dnem může vyhlásit výjimečný stav.
V Kyjevě se každým dnem může vyhlásit výjimečný stav. (Foto Aha! – Roman Souček, Pavel Machan, ČTK)

V ulicích ukrajinské metropole protestuje na 350 000 lidí a hrozí vyhlášení výjimečného stavu. Kdo může, raději se zemi vyhne. Vlastimil Harapes (67) ale v klidu balí na cestu. „Jedeme do Kyjeva s muzikálem Popelka na ledě. Nebojím se,“ řekl tanečník deníku Aha!.

Harapes má pro strach uděláno. Navíc je prý fatalista a nenechá se jen tak rozhodit. „Věřím, že člověk před svým osudem neuteče. Takže v klidu pojedu do Kyjeva. Co se má stát, stane se. Tady, nebo na Ukrajině,“ míní Vlastík vyrovnaně.

Zatímco se tanečník do Kyjeva teprve chystá, producentka Deana Jakubisková (55) se právě vrátila. Jednala na Ukrajině o koprodukci filmu, který připravuje její manžel režisér Juraj Jakubisko (75). „V Kyjevě jsem si od známých nechala vysvětlit, oč v jejich zemi vlastně jde. Nemůžeme jim do toho mluvit, je to jejich věc,“ prozradila Jakubisková. Žádné zvláštní obavy prý při pobytu necítila.



Přečtěte si
mandat
4. 12. 2013 • 21:51

Tam zrovna v lasce nemaji homosexuali, mel by si dat bacha.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.