Vnadná Králová má novou dceru: Šlégrové zbyla jen zvířata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vnadná Králová má novou dceru: Šlégrové zbyla jen zvířata!

Jessica se k otci uchýlila dobrovolně, s matkou přestala komunikovat.
Jessica se k otci uchýlila dobrovolně, s matkou přestala komunikovat. (Foto: AHA! - Karel Kopáč, Herminapress.cz, koláž Ahaonline.cz)

Jak se do lesa volá...Kateřina Šlégrová (41) tak dlouho tlačila na pilu a chtěla ukousnout co největší koláč z manželových těžce vybruslených peněz, až přišla o vše. Jak jsme již informovali, nezletilá Jessica (14) utekla od matky k otci, hokejistovi a bývalému poslanci Jiřímu  Šlégrovi (42). Nyní máme další podrobnosti!

Už má jen čtyřnohé mazlíčky...

Zatímco ostrostřelec Jiří zažívá krásný vztah s majitelkou obřích pětek, modelkou Lucií Královou (31), o deset let starší Šlégrová musí snášet revoltu své pubertální dcery a fakticky i neúspěch ve sporu o určení astronomického výživného na Jessicu. Pokud bude dívka žít u otce, může se paní Kateřina s vidinou tučných měsíčních příspěvků rozloučit. V současnosti si podle našich informací chodí stěžovat na trpký osud na večírky, kde její dceru nahradili čtyřnozí mazlíčci, jimiž se nyní jedinými může chlubit.


Králová Jessice pomáhá a učí se s ní

No a Šlégr je pochopitelně s vývojem situace nadmíru spokojen. Dcera si sama vybrala, s kým chce být. "Bylo to mé rozhodnutí, chtěla jsem být s ním. S mámou nemám žádný kontakt, nepíšeme si ani nevoláme," prozradila Jessica Blesku. Chudák paní Kateřina tak sklízí, co zasela. Chtěla se Jiřímu pomstít za rozchod, a teď tohle!  Jessice navíc vyhovuje, že k sobě mají s Lucií věkově blíž a tak si i víc rozumí. "S tátovou přítelkyní Luckou mám velmi dobré vztahy, jsme spíš kamarádky. Učí se se mnou a pomáhá mi," popisuje rodinnou idylu dívka.



Přečtěte si
valena
9. 12. 2013 • 14:36

úplně souhlasím, věčně na něj čekala buď byl na tréninku nebo na zápase nebo ve sněmovně, ale kdo chce kam, pomozme mu tam.

illis
3. 12. 2013 • 21:20

No ta by se divila Králka jedna obdařená .

veselabublinka
3. 12. 2013 • 20:28

A co by dělala madam Králová kdyby otec jejich synů jí kluky sebral! Co nechceš aby někdo činil tobě nečiň tak ty jiným!

illis
3. 12. 2013 • 20:07

Šlégr jako aktivní hokejista vydělal miliony, jako poslanec také neživořil. Celou dobu trvání manželství, byl rád za servis, který jeho žena pro rodinu zajišťovala, dokud nepotkal Královou , měl spokojenou rodinu . Chlap který fungující rodinu vymění za mladší model manželky je zbabělec . Když už nyní s ní žít nechce, tak kdyby byl charakter, tak ženu slušně odškodní a může si žít dál, jak chce. Ale i na něho dojde , to až Králová si zase najde bohatšího .

illis
3. 12. 2013 • 20:01

adeso

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.