Hvězda Cest domů Jitka Smutná: Páni, ta omládla! Její tajný recept na krásu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Cest domů Jitka Smutná: Páni, ta omládla! Její tajný recept na krásu

Prosinec 2013  Jitka Smutná vypadá perfektně.
Prosinec 2013 Jitka Smutná vypadá perfektně. (Foto pro Aha! - herminapress, archiv FTV Prima, koláž Ahaonline.cz )

To je ale proměna. Jitka Smutná (61), kterou znají diváci Cest domů jako Lídu Bernátovou, vypadá po šedesátce lépe než před 10 lety. Má tmavší vlasy a zhubla. Utrápená seriálová Lída je pryč.

Herečka přitom nemá pocit, že by se nějak zvlášť vylepšila. „Hubla jsem loni. To jsem začala jíst méně, ale zato častěji,“ tvrdí Jitka. Jenže proměna je pořádně vidět až nyní. Zejména tmavé vlasy herečce výrazně prospěly. Je výraznější a vypadá mnohem mladší.

Předvánočním pečením cukroví se netrápí, to za ni obstarává dcera Tereza. „Mám ještě hodně vystoupení. Odpočívat budu až mezi svátky,“ řekla na rozloučenou Jitka. Má spoustu práce a kila tak jdou zřejmě dolů skoro sama.

Pomáhá jí vnouček

Jitka Smutná byla jednou z celebrit, které se zúčastnily zdobení adventních věnců pro nadaci Divoké husy. „Tady jsem si to vyzkoušela a doma si uděláme další věnec s vnoučkem Františkem,“ prozradila Jitka. Kolegové Simona Postlerová a Lumír Olšovský se chopili pájek a také zdobili věnce.



Přečtěte si
jakeline
5. 12. 2013 • 05:26

Paní Jitka je osobnost jestli má tmavé nebo blond vlasy pořád jí to sluší přeji vše nejlepší k jejímu svátku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.