Vypálený cejch Terezy Pergnerové (39): Narkomanka nadosmrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vypálený cejch Terezy Pergnerové (39): Narkomanka nadosmrti!

Tereza je dneska úplně v pohodě.
Tereza je dneska úplně v pohodě. (Foto Aha! – Roman Souček, archiv FTV Prima)

Moderátorka VyVolených má zase po šichtě. Oplakala konec své oblíbené reality show, který byl nejspíš definitivní a hurá do běžného života. Jenže ať se snaží, jak  se snaží, oblíbená moderátorko bude navždy pro jedny praštěná Tereza z čágo bélo Esa, pro druhé drogově závislá, která roztahovala nohy v pornomagazínu, aby měla na další dávku. Jak to vidí sama Pergnerová?

Práce ano, drogy ne

Ačkoli se Tereze daří profesně, její minulost jí asi navždy potáhne ke dnu. "Vím, že když zmizím z obrazovky, otevře se zase prostor ke spekulacím. Jednou, až mi bude osmdesát let, stále budou vycházet titulky Nebere náhodou drogy? Chtěla bych, aby mě všichni brali jako člověka, a jde mi jen o dobře odvedenou, to je, na čem mi záleží," tvrdí ocejchovaná moderátorka v Blesku.


Krize ve vztahu

V práci jí to prý jde a nabídky se hrnou, i když sama Pergnerová podle svých slov většinu odmítá: "Dělám jen takové věci, co mě baví, já se nezměním a nezačnu třískat prachy," snaží se přiblížit svůj pohled na svět Tereza. Zato v partnerském životě to s ní jde nahoru a dolů. Minulý rok v létě se dokonce s dětmi musela odstěhovat od svého partnera Jiřího Chlebečka k matce a vypadalo to na rozchod. Nakonec trable společně překonali.
Zamilovaná a úplně dospělá žena

Některá žena dospívá s první menstruací, jiná prvním pohlavním stykem, Tereza dospěla po krizi s přítelem. "Každá krize, k něčemu je, nám nesmírně pomohla. Těmi peripetiemi, kterými si prošel náš vztah, jsem se stala ženou. Já jsem zamilovaná pořád a vím, že přítel je zamilovaný do mě. Je to nalezený mír a klid přes konflikty, filosofuje Terezy Pergnerová.



Přečtěte si
Stanley1000
8. 7. 2018 • 10:47

A to, co zde někteří píší a jak někteří reagují je naprosto přesné. Pokrytecky litujeme narkomany, lidi, co jim fet zajišťují bychom okamžitě bez milosti a nejraději bez soudu věšeli, ale když v sobě narkoman najde tu sílu a vůli s fetem skončit a podaří se mu to, stále na něj hledíme jako na feťáka. A tím mu hodně ztěžujeme jeho situaci a mnoho dalších, kteří by přestat chtěli, odrazujeme, protože je mezi sebe nepřijmeme, ale člověk je tvor společenský, tak hledá přátele, kde je má a je na drogách znovu. A my pak farizejsky ukazujeme" "Vidíte, je to svoloč, ať se ufetuje k smrti."

koko61
16. 12. 2016 • 14:40

lépe bych to nenapsala, moc hezký, držím Terce palce

pauly007@...
15. 12. 2016 • 18:46

Terezko,vy jste velice silná žena a každým coulem profík a nikdo z lidí vás nijak nemůže odsuzovat protože každý může chybovat ale vy jste byla natolik silná osobnost že jste se z toho uměla dostat.Já vás v tomto velice obdivuji,z vás by si měli mladí lidé co v životě zaškobrtli brát příklad...

Inka
29. 4. 2014 • 10:19

...vy všichni moralisté a ubožáci. Sáhněte si do svého svědomí a ptejte se: mám svatozář, abych soudil jiné ?! Nechte paní Terezu na pokoji, je tolik krásných věcí na světě a Vy nemáte co na práci ?!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.