Vážné zranění hvězdy Sanitky 2 Jana Budaře: Zavalila ho zeď! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vážné zranění hvězdy Sanitky 2 Jana Budaře: Zavalila ho zeď!

Budař v ohrožení života.
Budař v ohrožení života. (ČT, ara)

Uteklo to jako voda! Druhá série slavného seriálu Sanitka dnes večer na ČT1 dospěje do svého konce. A to velmi dramatickým zásahem záchranářů v rockovém klubu, kde vybuchnul plyn. Trosky objektu zavalí i Jana Budaře (36) alias Gordona Mádra. Bude to i pro něj konečná?

Záchranáři budou bojovat nejen o život stovek zraněných návštěvníků klubu Černá díra, ale i svého kolegy. „Sakra, to je mladej Mádr! Je v bezvědomí,“ vykřikne při zásahu šéf záchranky doktor Kaderka, kterého hraje Jiří Dvořák (46). Svého těžce poraněného syna přitom na místě uvidí i jeho otec, šéf letecké záchranky Mádr v podání Petra Kostky (75).

„Rozjede se dramatický boj o Gordonovou záchranu. Ale promiňte, nemohu prozradit, jestli to přežije,“ řekl deníku Aha! režisér Sanitky 2 Filip Renč (48). Ten nejnáročnější scénu druhé řady seriálu natáčel po nocích v Božím Daru u Milovic. Komparzité tam museli několik hodin ležet na zemi zavalení pod sutí.
„Bylo to akční, mělo to spád. Připadal jsem si jako v americkém filmu,“ prozradil zpěvák Vilém Čok (52), na jehož koncertu k výbuchu došlo.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.