Karel Gott zuří: Kdo je u Felixe kok*t?! Já se pravdy dopátrám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Gott zuří: Kdo je u Felixe kok*t?! Já se pravdy dopátrám!

Karel Gott
Karel Gott (Blesk)

Vzteky bez sebe je zpěvák Karel Gott (74). Za jeho špatné duševní rozpoložení může saxofonista Felix Slováček (71). „Chová se jako nezodpovědný kok*t,“ vyšlo ze Slováčkových úst. Podle zdoje z TV Markíza, která rozhovor Slováčka se Sisou Sklovskou (40) na Slovensku natáčela, mluvil o Gottovi.

Slováček to ale popírá: „Nešlo o Gotta! Už se ale nepamatuji, o kom to bylo... Byly tři ráno a já byl opilej.“ Ale takové výmluvy se Slavíkovi vůbec nelíbí. „Když to nebylo o mně, tak ať Felix řekne, o kom tedy mluvil, a nevypráví hlouposti, že si to nepamatuje! A pokud to bylo o mně, ať mi vysvětlí, proč jsem nezodpovědný »to«...“ zlobí se Karel na saxofonistu, se kterým se kamarádí už od roku 1967, tedy dlouhých 46 let! Tím spíš, že mu Felix poslal sms ve znění: „Nevšímej si toho, co se teď píše v novinách. Neřeš to. Nech to bejt.“

To ale Gotta přímo nadzdvihává ze židle. „To mi má být jedno, že se o mně píše, že jsem..., ani to vyslovit nechci? Proč mi Felix nezavolá a nevysvětlí mi to? Vždyť se známe tolik let a tolik jsme toho prožili. To mu nestojím ani za telefon a vysvělení?“ rozčiluje se Slavík. „Já Karlovi volám, je ale nedostupný,“ brání se Slováček. „Co to je za blbost? Jsem dostupný a Felix nevolá!“ reaguje Gott, který chce znát pravdu za každou cenu. Proto se chtěl zeptat jak to bylo doopravdy i Sisy Sklovské (48). „Jedno číslo, který jsem měl, nefunguje. A druhé, který mi dal Sisin manažer, také ne. To je opravdu zvláštní. Asi se mnou nechce mluvit, protože by mi musela říct pravdu, tedy že to Felix řekl...,“ přemítá Gott.
Po celodenním detektivním a neúspěšném pátrání se Karel nakonec rozhodl:
„Nechci, aby mi Felix volal a něco vysvětloval, stejně by to byla jen jeho interpretace. Ani nechci, aby mi Sisa něco vysvětlovala. Zjistím si to všechno sám,“ rozhodl se Gott. „A Felix moc dobře ví, že jsem skvělý poručík Columbo. Já se pravdu dozvím!dodal Slavík.



Autor:  mir

Přečtěte si
inocenta
3. 12. 2013 • 13:51

POTRFENÁ KVÁKÁ.

anezat
29. 11. 2013 • 10:30

j.p.toman
29. 11. 2013 • 10:13

Včera v PRÁSKU se Felix v podstatě přiznal, že to opravdu v opilosti řekl.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.