Premiéra Goyových přízraků: Forman hlídal svůj harém | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Premiéra Goyových přízraků: Forman hlídal svůj harém

Zleva: Natalie Portman, režisérova manželka Martina, Miloš Forman a jeho syn Petr.
Zleva: Natalie Portman, režisérova manželka Martina, Miloš Forman a jeho syn Petr. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA - Na premiéře filmu Miloše Formana (74) Goyovy přízraky bylo pěkně živo! Režisér si držel svou manželku Martinu (40) a hvězdy svého filmu, americkou herečku Natalie Portman (22) s francouzským hercem Javierem Bardem pěkně zkrátka!

Na premiéře filmu Miloše Formana (74) Goyovy přízraky bylo pěkně živo! Režisér si držel svou manželku Martinu (40) a hvězdy svého filmu, americkou herečku Natalie Portman (22) s francouzským hercem Javierem Bardem pěkně zkrátka! Jejich tiskový mluvčí vydal prohlášení, že se hvězdy nesmějí fotit zblízka, navíc Formanovi vadilo, že kvůli fotografům nemohl ani projít. A tak se jejich přítomnost po většinu večera zakázala. A nebyli to pouze fotografové, kteří Formanovi vadili. Režisér vynadal i ochrance!

Miloš Forman přijel s filmovou delegací do Slovanského domu, kde se premiéra konala, se zpožděním a před výbuchem hněvu se ještě snažil vtipkovat s přicházejícími diváky. „Nikam nespěcháme, jaký máte lístek? Pojďte, uvedu vás,“ nabízel své služby s úsměvem Forman udiveným hostům.

„Moc se mi to líbilo, film nebyl pro zasmání, což je pochopitelné, ta doba nebyla žádný med. Hudba a herecké výkony byly skvělé,“ sděloval své zážitky hned po premiéře Karel Gott Heleně Vondráčkové, která byla z filmu také nadšená. I přes film, který rozehrává neveselé téma španělské inkvizice a smrt blízkého přítele Karla Svobody (†68), měl Gott velmi dobrou náladu a přítomným vykládal vtipy.


Po sklizeném potlesku diváků se Forman s celou výpravou odklidil do VIP salonku, kde měli všichni fotografové přísný zákaz vstupu. Tam se až do půlnoci zdravil se svými přáteli.

Premiéra přilákala většinu českých celebrit, Oldřich Kaiser přišel se svou maminkou, jeho nepostradatelný kolega Jiří Lábus měl výjimečně garde, které mu dělala neznámá žena. Nechyběl ani premiér Miroslav Topolánek s těhotnou přítelkyní Lucií Talmanovou nebo syn Felixe Slováčka Felix. Ten si dokonce zahrál ve filmovém orchestru k filmu. Herečka Aňa Geislerová celý večer »plkala« se Zuzanou Stivínovou. Geislerová se teď nejvíce těší na mezinárodní filmový festival v Berlíně, kam odjíždí 8. února na pozvání festivalové sekce mladých talentů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.