VyVolení ještě neskončili a už nikoho nezajímají: Může za to cukrování ve Vile? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

VyVolení ještě neskončili a už nikoho nezajímají: Může za to cukrování ve Vile?

Převezme si Vladko šek na pět milionů před prázdným sálem?
Převezme si Vladko šek na pět milionů před prázdným sálem? (Aha! - Dan Černovský, koláž Ahaonline.cz)

V té soutěži bylo od začátku všechno obráceně. Místo aby se mezi sebou praly nové tváře, nejvýraznější byly ty staré. Místo, aby ve Vile soutěžících ubývalo, tak stále přicházeli další. I závěr je popravdě trochu rozpačitý.

Místo toho, aby zbývající trojice mezi sebou válčila, jak by se slušelo na boj o pět hezky kulaťoučkých milionů, chovají se k sobě jako hrdličky. Neustále se zahrnují pozornostmi, skládají si poklony a zbývající dny si společně užívají jako nejlepší kamarádi na konci prázdnin na chatě u Berounky. A diváci marně hledají důvod, proč život ve Vile ještě sledovat, když jsou karty v podstatě rozdány.

Zcela zbytečný čtvrtek

Televize se totiž ze záhadného důvodu rozhodla, že ve čtvrtek vypadne jeden z duelantů, tedy buď Vladko nebo Romana a vítěz se pak v pátek postaví ve skutečném finále proti zbývajícímu chovanci z Vily. Ať se na nás nikdo nezlobí, ale podle nás je čtvrteční malé finále krokem navíc a plýtváním exkluzivním vysílacím časem. Diváci i sázkové kanceláře totiž mají dávno jasno: Vítězem bude Vladko, a otázkou tak zůstává už jen to, jakým poměrem prohrají Romana s Pavlínou. Nebo ještě někdo věří, že to bude jinak?

 

 

 

Autor:  ph

Přečtěte si
chachacha
2. 12. 2013 • 21:48

Ty platíš za TV Prima? Tak to jsi jediný, ty debílečku!!!!!!!!

belaa
29. 11. 2013 • 22:35

lidi platite za telku. kazdy mesic a oni udelaji tak stupidni porad a jeste z nasich penez podoruji flakace a buzeranta .no proste cesky blbeckove .

belaa
29. 11. 2013 • 22:31

taky nechapu jak mu lidi posilaji sms..tomu buzeran.to je blbej porad a ta pergnerka jak vyvadi je to hnus

nanela
29. 11. 2013 • 10:07

ať tu výhru pošlou na církevní restituce to je stejné jako když to na.serou tomu slizkýmu vladouchovi nemůžu pochopit ty davy zaslepenců co ho tak opěvují to mě hlava nebere

mango
28. 11. 2013 • 20:17

Prima - fiasko. Vyvolený - propadák Komické je akorát to, jak si Prima myslí, jaká je to hitparáda a rádoby vytváří scénaře na poslední chvíli.....a vono nic....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.