Krev kvůli Ivetě: Macura a Rychtářovci se poprali třikrát! 9 ran pěstí, 12 přiškrcení a 8 strkanců | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krev kvůli Ivetě: Macura a Rychtářovci se poprali třikrát! 9 ran pěstí, 12 přiškrcení a 8 strkanců

Zatímco Iveta Bartošová rozdávala autogramy, Rychtář mordoval Macuru.
Zatímco Iveta Bartošová rozdávala autogramy, Rychtář mordoval Macuru. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz )

Tady už jde o život! Iveta Bartošová (47) zažila další extrémní chování svého chorobného obdivovatele Zdeňka Macury (39). Poté, co na jejím koncertě ve Svitavách zaútočil a následně se do krve popral s Josefem Rychtářem (55) a jeho synem Janem (26), je Džambulka rozhodnuta ze strachu o holý život zažádat úřady, aby se k ní už Macura nemohl přiblížit.


Řev, vulgární nadávky, trhání oblečení, modřiny, krev a odřeniny. Slova, která nejlépe vystihují rvačku mezi obdivovatelem zpěvačky Zdeňkem Macurou a manželem Josefem Rychtářem a jeho synem Honzou.
„Určitě podám na pana Macuru trestní oznámení, protože je to už neúnosný. Policie by ho měla podrobit psychologickému vyšetření a zamezit mu nějakým způsobem, třeba předběžným opatřením, aby Ivetu nekontaktoval. Má z něj obrovský strach,“ řekl deníku Aha! Josef Rychtář po rvačce, která se strhla, když se chtěl Macura za každou cenu dostat na koncert Bartošové ve svitavském klubu Fabrika.

Je prý nebezpečný

Iveta si ho tam však výslovně nepřála! „Už jsem mu to řekla mnohokrát a budu to opakovat stále. Ani policie ani kriminálka nepracuje jak má. Musím si na ni stěžovat. Přes tři roky se chci toho člověka zbavit a nemůžu. Tenhle člověk může být nebezpečný, protože u něj nikdo neví, jak se zachová,“ svěřila se Aha! Bartošová, která musela po koncertu kvůli Macurovi dokonce přerušit autogramiádu! Vyšla před budovu a svému fanatickému obdivovateli řekla, že si důrazně přeje, aby ji už neobtěžoval! Macurova reakce na její slova byla ale jako vždy stejná: „Ivetko, mám tě rád.“

Video se připravuje ...

Nemohla ani spát

Rychtář má strach o Džambulčin život. A to doslova! „Bojím se, že v rámci své zaujatosti nebo chtíče by pan Macura mohl jednoho krásného dne udělat to, že když jí nebude mít on, tak jí nebude mít nikdo,“ svěřil se s obavou v hlase Rychtář s tím, že se po hodně dramatickém incidentu bude všemi silami snažit, aby získal soudní příkaz na zákaz styku Macury s Ivetou.
Ještě včera odpoledne byla Bartošová z incidentu rozrušená.
„Celou noc jsem nedokázala pořádně spát. Dnes jsem viděla fotky a je mi jasné, že potřebuji ochranu před tímto člověkem,“ svěřila se Aha! zpěvačka.

Nezničitelný Macura
Aby se Zdeněk Macura dostal k Ivetě na koncert, musel překonat hned několik překážek:

Lístek na koncert si objednal po telefonu na jméno Tomášek.

● Po cestě do Svitav se mu u Pardubic rozbilo auto, takže si musel objednat taxi. Za to zaplatil 1500 korun. Zpět do Prahy se dostal díky pomoci známého.

Po prvním neúspěšném pokusu o setkání s Ivetou a rvačce s Rychtářovými se vrátil ještě jednou.

● I po druhém neúspěšném setkání s Ivetou a rvačce skončil na policii, odkud se opět vrátil na koncert. Se svou vyvolenou se minul o vteřiny.

Názor právníka
„Tento konkrétní případ sám o sobě vidím jako přestupek. Avšak vzhledem k tomu, že se jedná o dva muže, kteří nejsou v konfliktu ze stále stejného důvodu poprvé, může jít nejen o obtěžování, ale také o tzv. nebezpečné vyhrožování. Otázkou je, kdo by pak byl pachatelem,“ míní pražský advokát JUDr. Jan Černý.





Přečtěte si
hejhej
28. 11. 2013 • 22:40

Pokud bude Macura podávat tr.oznámení na primitvní násilníky Rychtáře v Praze, tak se nic nestane. To násilnické hovado má mezi policajtama známé, zase se zamete pod koberec. Bude to stejné, jako s ožralou svini Janouškem.

hejhej
28. 11. 2013 • 15:21

Bartošová , díky své hloupostí je ještě na toho svého násilníka a hulváta hrdá ,stejně jako na nevlastního syna ušáka Až bude modrá jako byla p.Darina, to se dovíme teprve informací o "klidném" Pepkovi.

dzambulka
27. 11. 2013 • 22:40

Ahoj lidi

blackpetr
27. 11. 2013 • 22:04

Nikdo ti nerozumí? Nediv se, málokdo oblibuje agresi. Být fanouškem psychopatické agrese je snad na palici.

demonxxx
27. 11. 2013 • 21:36

Tady je to samý psychopat. Macuro, tak vidíš, konečně jsi hvězda, už máš svoje fanoušky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.