Jitka Kocurová se šest měsíců po porodu trápí: Víme, o co jde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jitka Kocurová se šest měsíců po porodu trápí: Víme, o co jde!

Jitka Kocurová
Jitka Kocurová (Dana Kolářová / Blesk)

Herečka a dvojnásobná maminka Jitka Kocurová (33) se po porodu vrací do formy. I když se na původní váhu vrací poměrně rychle, něco ji přece jenom přidělává vrásky na čele.

 "Myslím si, že každá ženská začne po třicítce něco skrývat. Sama jsem se snažila všechno doladit tak, abych toho maskovat nemusela moc, ale přiznám se, že nějaké ty vaničky tam jsou. Musím třeba zpevnit bříško. Za půl roku to nešlo zvládnout. S Barborkou jsem přibrala patnáct kilo a deset jsem nechala v porodnici, takže těch pět ještě ladím," svěřila se sympatická herečka stránkám DNES.cz

Kocurovou i jejího manžela Tomáše Abrahama péči o děti naplňuje, a i když musí herečka částečně obětovat svou kariéru, ničeho nelituje. "Je to krásný, ale je to strašně náročný. Když to budu vysvětlovat rodinám, které ještě nemají děti, tak tomu rozumět nebudou, ale když promluvím k mamince, která je na mateřské a stará se o tříleté a půl roční děti, tak nemusím říkat, že čtyřiadvacet hodin mám co dělat. Ale jsem šťastná, hlavně za to, že mám zdravé děti, jen doufám, že v životě budou šťastné, to je můj cíl,“ říká šťastná maminka.

A svou lásku nedává pouze svým vlastním dětem, ale angažuje se i charitě Srdce na dlani pomáhajícím dětem v dětských domovech.

Přečtěte si
riseblaznu
27. 11. 2013 • 16:46

Po dětech je postavička jiná, ale každému to nevadí, což je určitě fajn. Zevnějšek nemá být v životě lidském alfa-omega. Ale kdo trpí, ať chvátá na nějaký zákrok, co se dá dělat. Je to taky o kvalitě partnera. kDYŽ MU VADÍ NĚJAKÉ NTO KG, NEBO MU VADÍ STRIJE, TAK SI ZŘEJMĚ STEJNĚ PO ČASE NAJDE NĚJAKOPU TU MLADŠÍ.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.