Reginu Rázlovou (66) při natáčení pokračování "Malého pitavala" vydírali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Reginu Rázlovou (66) při natáčení pokračování "Malého pitavala" vydírali!

Regina Rázlová si natáčení Prvního oddělení pochvaluje.
Regina Rázlová si natáčení Prvního oddělení pochvaluje. (Foto pro Aha! – Jovan Dezort, ara)

Před 31 lety excelovala v seriálu Malý pitaval z velkého města. Teď Regina Rázlová (66) dotočila novou variaci »pitavalu« s názvem První oddělení. Tedy seriál ČT, jehož krimidíly jsou rovněž natočeny podle skutečných příběhů.

Zatímco v »pitavalu« herečka ztvárnila autorku detektivních povídek, která zavraždila svého manžela, v novém krimiseriálu si střihne šéfku velkého potravinářského podniku, jež se stane obětí vyděrače.

V příběhu nazvaném Sladký vyděrač se Regina utká s Ondřejem Vetchým (51), Bolkem Polívkou (64), Miroslavem Hanušem (50) či Filipem Blažkem (40). „Ti všichni hrají kriminalisty, kteří se mi snaží pomoc. Vyděrači totiž chtějí po šéfce peníze a pokud jim je nedá, vyhrožují, že jí nakazí všechny potraviny jedem...,“ prozradila herečka deníku Aha!.
Režisérovi Danu Wlodarczykovi (46) prý Rázlovou doporučil Ondřej Vetchý.
„To od něho bylo moc hezké... A ten měsíc to bylo prima natáčení s bezvadnými lidmi,“tvrdí herečka s tím, že nový krimiseriál začne už v lednu vysílat ČT 1 a že ona sama si teď dopřává odpočinek. Podle ní tolik let nehrát a potom hned seriály Modelky s.ro. a První oddělení prý do konce roku stačí. V příštím roce už ale hodlá pokračovat v herecké krasojízdě. „A rýsuje se také nějaké divadlo, tak se moc těším,“ dodává herečka, která byla trestně stíhaná v kauze Skloexport a strávila 11 měsíců ve vězení.



Autor:  mir

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.