Agáta a Decastelo: Lesbický sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Agáta a Decastelo: Lesbický sex!

Proslulá líbačka Agáty a Evy
Proslulá líbačka Agáty a Evy (Reprofoto YouTube, foto Aha! - Pavel Machan)

Kdo jinému jámu kopá… Agáta Prachařová (28) obvykle tahá pikantnosti ohledně sexuálních zážitků z VyVolených, teď ale došla řada na ni! Kamarádi se jí v přímém přenosu ptali na její zkušenosti s lesbickým sexem... Co odpověděla?

Do Noční show si Agáta pozvala svého exmilence Sámera Issu (28) a kolegyni Evu Decastelo (34) a oba jí připravili pěkně žhavé chvilky! Natvrdo se jí zeptali, zda už spala se ženou... „Už hodněkrát, s Kordulkou spím každou chvíli,“ pokusila se Agáta o žert.

Její vypečená kamarádka a kolegyně z TopStar Magazínu se ale nedala. „Tak jinak, Agáto, spíš se tě zeptám, jestli jsi někdy spala s jinou ženou než se mnou?“ přitlačila ji nemilosrdně ke zdi. Agáta se okamžitě načepýřila a chtěla ihned změnit téma. Nejspíš doufala, že se jí zářez z minulosti podaří udržet pod pokličkou. V tom má ale pěknou smůlu. I kdyby se mezi ní a Decastelo žádné »hrátky na lehátku« neodehrály, potvrzená je minimálně žhavá líbačka. Tu si kolegyně vystřihly před třemi roky ve skandálním videoklipu rapera Rytmuse (36) Zlatokopky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.