Škodolibý tanečník Čadek: Chce na parket Pawlowskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Škodolibý tanečník Čadek: Chce na parket Pawlowskou!

Petr Čadek má rád výzvy.
Petr Čadek má rád výzvy. (Paparazzi, TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Tanečník a manžel herečky Jitky Čvančarové (35) Petr Čadek (34) se z tanečního parketu Star Dance přesunul do zákulisí a věnuje se choreografii a vybíráním tanečníků. Má rád nové výzvy, a proto by ve Star Dance rád viděl Halinu Pawlowskou (58).

Petr Čadek si sám odtančil pouze první řadu Star Dance a měl tehdy za partnerku Táňu Vilhelmovou. Teď už soutěžícím jenom drž palce z povzdálí a vybírá nové tanečníky do show. A má zcela jasno, koho by chtěl do další řady.

„Pro mě je zajímavý každý, kdo předtím nikdy netančil. Hrozně by mě bavila Halina Pawlowská nebo Bolek Polívka. Teď tam sice tančí jeho dcera Anna, ale možná jednou…,“ doufá v Blesk TV Mánii. A jaký je Čadkův recept na vítězství? „Samozřejmě kroky, držení ve standartu a propínání nohou v latině. Hrozně důležitý je i výraz,“ vysvětluje. „Spousta netanečním tančí a je jim vidět v obličeji, že přemýšlí nad kroky, a to by neměli. Sráží jim to zbytečně body,“ říká profesionální tanečník. Větší problémy prý všeobecně mívají mužští tanečníci, protože stydí. „Snažím se, aby se tam jen nemrskali, našli si cestu a postupně se otrkali,“ uzavírá Čadek.



Přečtěte si
denia
13. 4. 2014 • 18:04

Pane Čadku,počkejte pár let a Jitka rozměry Haliny dohoní.

mazd
1. 12. 2013 • 18:56

Pane Čadek, vemte si Vladka z VV.hezky tančí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.