Ondera o Kuchařové: Je to funící pižďuch! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ondera o Kuchařové: Je to funící pižďuch!

Ufuněný pižďuch Kuchařová.
Ufuněný pižďuch Kuchařová.  (Foto Aha! – Mária Rušínová, ČT, Koláž Ahaonline.cz )

Taneční partner Táni Kuchařové (25) Jan Ondera (28) už má se soutěží Star Dance bohaté zkušenosti a může svoje partnerky srovnávat. Bývalá nejkrásnější dívka planety je podle něj největší sexappeal, ale potřebuje čas od času zklidnit.

Tanec a zkoušky si Jan Ondera pochvaluje. Táňa je prý snaživá žačka a umí se pohybovat. „Cítí svoje tělo, umí s ním pracovat. Pohyby jsou svůdné, takové olejové. Zkrátka pěkné,“ popisuje tanečník na stránkách centrum.cz

A vidí Ondera rozdíl mezi modelkou a »obyčejnou« dívkou? Kupodivu ne! „Má kůži jako my. Když se zadýchá tak, funí jako my. A předpokládám, že spoustu věcí děla, jako my. Samozřejmě má svojí eleganci a noblesu, ale to může mít kdokoliv jiný, a nemusí to být zrovna Miss World.“ I když je Kuchařová profík a nedává najevo nervozitu, před vystoupením si potřebuje trochu zarelaxovat. „My se potřebujeme zklidnit a zkoncentrovat, tak se prodechneme. Ona je totiž takový temperamentní pižďuch, tak chci, aby se uklidnila a zkoncentrovala, tak děláme hluboký nádech a hluboký výdech,“ popisuje Jan Ondera.



Autor:  mpa

Přečtěte si
anezat
23. 11. 2013 • 15:34

Milí redaktoři AHA! Nekomolte tomuto známému tanečníkovi jméno!!!! Jmenuje se Onder!!!!

babcahanca
23. 11. 2013 • 13:36

Jan Ondera je výborný tanečník, již 2x ? vyhrál soutěž, ale to měl taky tanečnice ! Kuchařová není ani dobrá jako herečka v Gymplu ani jako tanečnice. Kdo ji tam protlačil ??? Honzo, pevné nervy !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.