Komplot ve VyVolených aneb tajemství ztraceného hard disku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Komplot ve VyVolených aneb tajemství ztraceného hard disku

Fotografie
Fotografie (internal)

Závěr soutěže Vyvolení , kde se hraje o pět milionů, vzbuzuje s blížícím se finále další kontroverze. Pod drobnohledem diváků začínají vznikat téměř konspirační teorie o pozadí reality show. Jak se stalo, že se do soutěže dostaly dvě milenky, které prý prošly normálním castingem? A proč zmizel z pracoviště televize hard disk s citlivými informacemi a záznamy ze soutěže? Na to zatím nikdo kompetentní uspokojivě neodpověděl!

Lesbičky si měly vsadit

V prvé řadě je škoda, že se Pavlína Zochová (28) a Mirka Sokolová (24) rozhodly přihlásit do castingu Vyvolených a nevsadily si raději v loterii. Přesně takové štěstí, které potřebuje výherce k milionové výhře, je zapotřebí i k účasti dvou zamilovaných lesbiček v jedné reality show. Ve sportce by měly peníze jistější, než když se spolehly na to, "že Šárka vše zařídí". Kdo že? No přeci šedá eminence ze štábu Šárka Šedivá. To, že je prý také lesbička a na internetu kolují fotografie s Pavlínou, budou zřejmě pomluvy a fotomontáže.

Hard disk skrýval usvědčující materiály

Další, a svým způsobem mnohem závažnější skutečností je kauza "ztraceného" hard disku se zásadním dokumentačním materiálem. I když byla záležitost posunuta vyšetřování Policie ČR, kolem průšvihu panuje podezřelé ticho. Je důvod předpokládat, že některé informace prostě musely zmizet z povrchu zemského. A kdo o to měl zájem? No třeba někdo, kdo podvádí a zametá důkazy o své činnosti. V této souvislosti se na internetu objevila řada rozčílených spekulací o mizejících komentářích na diskusních fórech soutěže. Dozvíme se pravdu?

Jedinou relevantní informaci v reakci na možný skandál trojice Pavlína+Šárka+Mirka podal již před časem mluvčí FTV Prima David Vaníček pro Super.cz: „Je to nesmysl, Šárka je členkou štábu, a je s VyVolenými v kontaktu přes zpovědnici. Stejně jako ostatní členové štábu nemá žádnou možnost ovlivňovat výsledky hlasování.“ Jenže nesmyslné se spíše zdají jiné věci. Nebo naopak dávají smysl až moc dobře. Nebyly náhodou záznamy rozhovorů ve zpovědnici také na dotyčném hard disku?

Stávkující fanoušci, kteří bojkotují vysílání VyVolených na internetu jsou jen jakýmsi vtipným důkazem, že ne každý si nechá věšet bulíky na nos a ryba je cítit od hlavy.

Přečtěte si
asitak
28. 11. 2013 • 22:55

Zkrátka a dobře smiřme se s faktem,že harddisk zmizel z objektu střeženém bez známek násilného vloupání a také doslova a do písmene takřka před očima personálu zajišťující chod soutěže.Nepochybně dojde k nenápadnému oznámení policie,že pachatel nebyl zjištěn a případ se odkládá.

xmajax
23. 11. 2013 • 14:44

Teprve teď jsem četla tento článek a to co se tam píše je prostě skandální. Ta paní Šedivá je pravděpodobně nejen lesbička. ale taky psychopatka se schopnostma bachařky ve vězení, protože takhle týrat člověka, to je šikana a hnus ke zvracení, že jsou schopni takhle týrat člověka v dnešní době, šikanovat a ponižovat dokonce, že je na samotce bez jídla, nelidské a proti lidským právům. Chudák Vladko, pokud to ustojí, držím palce!!!!! \osoba Šedivá by měla vypadnout z /rimy a to, že se ztratil harddisk je určitě její práce. Hnus, fuj, brutalita, šikana v přímém přenosu....

lloyd90
22. 11. 2013 • 19:20

Rozdíl je v tom, že tam byla Daniela poslána dodatečně až relativně dlouho po začátku soutěže a od začátku bylo všechno transparentní. Navíc o nadstandardních vztazích se štábem tam nemohlo být řeč, to se týkalo jiné soutěžící...

jity
22. 11. 2013 • 12:54

Alespoň Pavlína by si tu Mirku na nějaký čas udržela, kdyby vyhrála. Vždyť Mirka už ji šilhala po jiné holce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.