Bartošová čelí nenávisti Štaidlové: Zachrání ji drogy od šamana před nepřirozenou smrtí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bartošová čelí nenávisti Štaidlové: Zachrání ji drogy od šamana před nepřirozenou smrtí?

Aňa Štaidlová
Aňa Štaidlová (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, ara)

Co Ivetě Bartošové (47) pomáhá, že dokáže už několik týdnů vzdorovat chuti na alkohol? Je to indiánská bylina štěstí z Peru zvaná Maca! Tu Ivetě obstaral a naordinoval její léčitel Jan Saavedra (57). A magickou bylinku starých Inků bude opravdu potřebovat. Vystoupila proti ní totiž bývalá manželka jejího prvního manžela Ladislava Štaidla Aňa.


„Všechno získala podvodem nebo podrazem,“ napsala na Facebook Aňa Štaidlová a svým obviněním míří na Bartošovou, která jí prý manžela odloudila. „Otevřeš skříň nebo ledničku a vypadne Džambulka. Hned za ní se vyvalí vykulený Cucík. Ti dva nezahynou přirozenou smrtí, to považuju za zcela vyloučené,“ píše na adresu Bartošové a jejího manžela Josefa Rychtáře.

Jinak prý ale zpěvačku neřeší a přes její vztahy se dávno přenesla. „Můj čas je příliš drahý nato, abych četla sloupec někoho, kdo pro mně nic neznamená,“ uzavírá. Kromě nepřející ex jejího bývalého musí Džambulka čelit ještě démonu alkoholu.

Při cestě do Itálie se Zdeňkem Macurou (39) vyžadovala »čucíky«, což byly malé panáky bylinného likéru. Teď se pro změnu neobejde bez indiánské byliny. Díky tomu Iveta jenom vzkvétá a doby, kdy si k psychické pohodě musela pomáhat alkoholem nebo požíváním antidepresiv, jsou dávno pryč. „Inkové tuhle bylinu pili před tím, než vyrazili do boje. Podporuje houževnatost, pevnou vůli, bojovnost, zbavuje stresů, posiluje sebevědomí a po všech stránkách uklidňuje,“ vysvětluje Saavedra.

Jak dál léčitel vysvětlil, jde o namletou hlízu a stačí jedna lžička do centimetru vody. „Bylinu pijete podle toho, jak se cítíte, jak ji potřebujete. Žádná pravidelnost tady neexistuje,“ říká Saavedra s tím, že to není ale vůbec jenom bylinou, proč se Bartošová dokázala vzchopit.„Iveta dlouho blbne a ničí se. Když ale dojde opravdu k velkému průšvihu a rozhodne se, že takto ne, vždycky dokáže vstát z popela. Je to takový Fénix,“ míní Saavedra, který už také není se zpěvačkou tak často ve styku. „Zaťala se a jde za svým cílem. Jen občas se se mnou chce poradit,“ svěřuje léčitel a dodává: „Třeba se mě zeptá: Mám vzít tady ten kšeft nebo ne? A já ji říkám: Iveto, tohle je jen a jen na vašem rozhodnutí a zvážení, zda-li se na to cítíte. Pokud se cítíte, tak to zvládnete, a nemusíte se ničeho bát.“

Co na to RNDr. Pavel Popov, výrobce bylinných čajů a mastí:

Blahodárné účinky kořene maca na celý organismus byly známy už před vznikem prastaré říše Inků. V současnosti se potvrzuje, že kořen maca výrazně posiluje a regeneruje organismus, proto je dobré užívat macu třeba v době rekonvalescence. Maca podporuje imunitu, zpomaluje stárnutí a dodává tělu energii, takže se hodí užívat ji při psychické a fyzické vyčerpanosti. Kořen maca můžete užívat taky ke zvýšení sexuality.
Kořen maca obsahuje řadu minerálů (vápník, hořčík, fosfor, zinek, hořčík, železo) a vitaminů (B, C a E). Navíc obsahuje přírodní estrogeny a prostaglandiny.

Co je maka?

Roste v centrální oblasti Peru ve výškách 3800 – 4800 m n. m. K léčení se používá její namletá bulva, nápadně připomínající tuřín. Má specifickou sladkou chuť a aroma.
K čemu se používá:

✔ Pomáhá snižovat následky alkoholismu. Regeneruje síly organismu poškozeného alkoholismem a nadměrným užíváním léků.

✔ Může mít příznivý vliv na zmírnění následků po požití alkoholu.

✔ Zpomaluje proces stárnutí a zachovává svěžest organismu i pokožky.  

✔ Osvěžuje paměť, posiluje sebevědomí a psychiku.

✔ Příznivě ovlivňuje nervový systém.

✔ Může mít vliv na stimulaci sexuální aktivity člověka.
Cena: 100 g – 135 Kč



Přečtěte si
xcarodejka
12. 4. 2014 • 13:02

Mně taky jeden řekl před čaem, že mě zlomí. Člověk ,který má ale vnitřní sílu, se zlomit nedá. je ovšem smutné,když takový lump nachází ještě podporu některých isntitucí, jelikjož se sdamozřejmě, jako každý spávný lotr, dovesde výborně přetvařovat. kdo je horší? On, a nebo ti co se dají uplácet lumpem?

hannah55
26. 11. 2013 • 13:36

Pokud vím, Štaidl se s Aňou nikdy nerozvedl a s Ivetou neměl svatbu...Neměly to lehké ani jedna, bokovky měl stále - viz Zelenková aj.

alla
25. 11. 2013 • 14:15

darano (y),

alla
25. 11. 2013 • 14:11

Zase další redaktor, který si sedl na zadek a zírá s otevřenou pusou. Werich by řekl """ Omládli jsme, omládli jsme, ÓÓ adonaj. A co jsi do toho elixíru dal?? No přeci rum!!! A jak se to pije?? Co kdo snese!!""" A vzkaz redaktorovi:: Áňu Štaidlovou si neberte jako štít pro ty své bláboly. 1. to na FB takto není napsáno, půlku jste si vymyslel. A za 2. a to je podstatné Bartošová zásadně šmejdí jenom ve vytipovaných většinou funkčních rodinách, kde vidí, že to funguje. 20 let se snaží mít nějakou rodinu, ale způsoby jak jí získává jsou přinejmenším nechutné.

lillyli
25. 11. 2013 • 13:37

Tohle snad je reklama na ten zázračný kořen Blíva nezhubla, ale splaskla. Je po operaci vředu, tak nesmí pít...a zjevně chlast omezila. To je všechno! Je zase v mánii, následovat bude pád, deprese, chlast...vždyť je to kolem dokola, akorát padne vždy hlouběji a vyhrabe se níž. Dnes bulvár považuje za úspěch, když dokáže mluvit. Dřív řešili zpěv na playback..trefila se, netrefila...a předtím zpěv celkově. Příště budeme hodnotit počet pomočených triček. Jedno triko bude úspěch.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.