Exmanželka moderátora Tesaříka (†53): Změnil se! Vyznával duchovno, dceru zavrhnul a mě vykal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Exmanželka moderátora Tesaříka (†53): Změnil se! Vyznával duchovno, dceru zavrhnul a mě vykal!

Bývalý moderátor s manželkou spáchali sebevraždu.
Bývalý moderátor s manželkou spáchali sebevraždu. (Nový Čas)

V pondělí večer zburcovali bratislavskou policii nájemníci ze Záhrebské ulice. Z jednoho bytu vycházel nesnesitelný zápach a poté, co se muži zákona dostali dovnitř. Našli v posteli dvě mrtvá těla – moderátora Bronislava Tesaříka († 53) a jeho ženu Alenu († 54). Podle všeho se jedná o sebevraždu. Co si o tom myslí Tesaříkova první manželka?

Po rozvodu se svým bývalým manželem ještě normálně komunikovala a zlom nastal až potom, co se Tesařík seznámil s druhou ženou Alenou. Pak prý přerušil veškeré kontakty se svou první rodinou. Ex-manželce začal vykat a přestal se ptát na malou dcerku. „Vůbec se nezajímal, kam chodí jeho dcera do školy, co dělá nebo jak má,“ popisuje jeho podivné chování.

A to nebylo všechno. Moderátor se odstřihl i od svých rodičů a jeho otec od něj dlouho nedostával žádné informace. S Alenou se prý oženil poměrně krátkou dobu po seznámení. K tomu došlo díky kolegyni ve Slovenské televizi. „Myslím, že po svatbě s Alenou byl úplně izolovaný od světa. Nepřekvapilo mě, když média začala hovořit o rituální sebevraždě. Tyto informace se mohou zakládat na pravdě,“ šokuje první žena.

K mysticismu a duchovnu ho prý přivedla až druhá žena a sklony k sebevraždě u svého bývalého druha nikdy nepozorovala.

Bronislav Tesařík byl moderátorem Československé a později Slovenské televize. Nejvíce se mu dařilo za vlády Mečiara a dokonce vedl setkání jeho strany HZDS. 

 

Přečtěte si
prroud
22. 11. 2013 • 18:10

,ponekud prostoucka filosofie ,ovsem u mladejch kluku a primitivnich "starcu" mnohdy pravdiva

prroud
22. 11. 2013 • 13:43

Vyznavat duchovno,nebo zblbnout(nechat se zblbnout),neni totez,jsou to dva pary bot!Neni vsechno "duchovno" co se za nej vydava.Jako neni vsechno zlato,co se trpyti.

eisenbieger
22. 11. 2013 • 06:28

co tady s tim slovaciskem , byl nemocny , melo se mu pomoct

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.