Nevkus je dědičný! Ornella se začíná nebezpečně podobat své mámě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nevkus je dědičný! Ornella se začíná nebezpečně podobat své mámě!

Podoba je zřetelná... Bohužel.
Podoba je zřetelná... Bohužel. (Foto Facebook )

Mladá maminka Ornella Štiková (20) se snaží všemi způsoby odtrhnout od své zadlužené rodiny. Na důkaz toho si dokonce obarvila svoje blonďaté vlasy na zrzavo. Ale není jí to platné, geny ji zákeřně dostihly…

Stejně jako máma Štiková (41), i její dcera Ornella vytáhla v zimních měsících podivnou neforemnou kožešinu. S malým Quentinem a kamarádkou šla krmit labutě, a protože přituhuje, vytáhla z šatníku i pokrývku hlavy.  Zatímco nejstarší z rodu Štiků se ráda chlubila pravými kožichy, (v tuto chvíli jsou její milovaní norci možná už v rukou exekutorů) u rusovlásky Ornelly se (doufejme) jedná o napodobeninu.

Možná má víc svědomí než její matka, která neváhala dokonce na Facebooku prohlásit, že:  „Zvířata na chov se mají jak v ráji právě proto, aby byla spokojena a neměla stres.“ Tak určitě… Nicméně nevkus je celé rodině společný. Amoniakem prožrané vlasy mámy Štikové a její příšerný účes ve tvaru helmy jsme na našich stránkách řešili už mnohokrát. Nejmladší Štika Charlotte se zase ráda předvádí v podprsence, která je o pár čísel menší, než by potřebovala. A nyní se ukázala Ornella v bílé bundičce vyhlížející jako známý maskot Michelin s modrou kožešinkou à la ruská panička. S takovou čapkou určitě udělá parádu i na promenádách v Karlových Varech, kde se minulý rok před porodem ještě se svou matkou procházela.



Přečtěte si
prroud
22. 11. 2013 • 11:33

Kaslu vam na vkus a nevkus,dulezity je cejtit se dobre a bejt v teploucku! ,DRBNY!!!

maddie
21. 11. 2013 • 13:05

Malej Kokta je pěknej buřt a Ornella jako standardně - k.r.á.v.a.

franckajagrova
21. 11. 2013 • 09:53

Hnusná,hnusná,hnusný fagan !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.