Bartošová zničila věci z kultovní fotky: Tenisky jsou v popelnici, tričko spálila! A co plavečky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bartošová zničila věci z kultovní fotky: Tenisky jsou v popelnici, tričko spálila! A co plavečky?

Iveta se zbavila všech artefaktů z veleslavné fotky Zdeňka Macury.
Iveta se zbavila všech artefaktů z veleslavné fotky Zdeňka Macury. (Zdeněk Macura, Aha! - Pavel Machan, koláž Ahaonline.cz)

Aby Iveta Bartošová (46) mohla začít nový a lepší život, musela si nejdříve »uklidit« nejen ve své mysli, ale i v domě. Všechny vzpomínky na italské vězení nebo psychiatrickou léčebnu proto pohřbila velmi hluboko…

Když ji fanatický ctitel Zdeněk Macura (39) odvezl v červenci na velký »výlet« z Uhříněvsi až do Itálie, oblékl jí, co mu přišlo pod ruku.

Kde skončily například slavné tenisky vedle ležící nehybné Ivety v plavkách naruby na pláži? „Všechny tyto věci jsou dávno pryč,“ řekl deníku Aha! Ivetin manžel Josef Rychtář (55) s tím, že všechno, co jeho Džambulce půjčila maminka italského hraběte Martucciho, vrátil a koupil jí nové.

„Navíc jí pan Macura okradl, zlaté srdce s řetízkem dodnes nevrátil. Už jsme se smířili s tím, že koupím nové,“ prozradil Rychtář s tím, že když Macura v srpnu přijel do Uhříněvsi s igelitkou, tak v ní bylo pouze tričko a klíče od domu, které zadržoval více než tři týdny. „Tričko se spálilo a tenisky jsem zlikvidoval. Koupil jsem ji tam plážovou obuv,“ vzpomíná jen nerad Josef. A jak po tom všem žije Džambulka dnes? „Mám rodinu, starám se o dva dospělé chlapy. Denně vařím nebo peču a do toho mám opravdu hodně pracovních nabídek,“ řekla Bartošová a její manžel jen láskyplně sekundoval. „Iveta cvičí zpěv opravdu každý den a je fantastická kuchařka,“ rozplývá se Pepa.



Přečtěte si
dannaa
22. 11. 2013 • 04:55

To je pravda. A ještě po takové ostudě se ukazuje na veřejnosti.

hejhej
21. 11. 2013 • 17:29

opr.několik let

hejhej
21. 11. 2013 • 17:28

Bartošová mele pořád jedno a to samé. To, co dělají ženy celý život běžně, přitom vychovávají děti a chodí do práce, Bartošová blábolí a tváří se, že jde o vyjímečnou práci, ale jenom u ní. Několik se jenom válela ožralá, pomočená a apoblitá a teď čeká, že jí za nic mimořádného bude ěkdo chválit? Možná - pár jejich příznivců.

franckajagrova
20. 11. 2013 • 22:23

Denně vařím nebo peču a do toho mám opravdu hodně pracovních nabídek ,“ řekla Bartošová a její manžel jen láskyplně sekundoval. „Iveta cvičí zpěv opravdu každý den a je fantastická kuchařka ,“ rozplývá se Pepa.

logicky
20. 11. 2013 • 18:00

3,14ča vždy "uklidila" lidí, kteří to s ní mysleli dobře a pomáhali jí. Teď musí živit nájemníka a splácet dům, udělá proto klidně další podraz. stále dokola: http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/219983/priznani-bartosove-maturitu-ziskala-po dvodem.html

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.