Opuštěná Czadernová téměř nevychází: Co je pravým důvodem rozvodu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Opuštěná Czadernová téměř nevychází: Co je pravým důvodem rozvodu?

Renáta Czadernová se společnosti straní, po třech letech manželství volí samotu.
Renáta Czadernová se společnosti straní, po třech letech manželství volí samotu. (Foto: Aha! - Dana Kolářová, Ladislav Křivan, Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

O smutné události v životě bývalé vicemiss a moderátorky zpravodajství Renáty Czadernové (28) jsme již informovali. Po devíti letech známosti a třech letech manželství s kameramanem Davidem Ochmanem přišel osudový krach. O tom, co stojí v pozadí rozvodu, nechtějí bývalé hrdličky mluvit. Zřejmě půjde o něco opravdu nepěkného. Renáta stále mlží a téměř nevychází do společnosti.

Hezká a sympatická Renáta žije trochu podivínským životem. Chodí pouze do práce a z práce zas domů. Je to v jejím věku normální? "Já nikdy nikam moc nechodila, možná kdysi," pátrá v paměti moderátorka na dotaz Super.cz. Manželství s Ochmanem jí zřejmě narušilo zdravé sociální vztahy, a tak je hnědovláska stále sama. Jedinou útěchou je jí nový dům, který si pořídila, s tím si ale moc nepopovídá.  Že by druhá Emily Dickinson? Život v izolaci mladé ženě nesluší.


Smutná a zklamaná Renáta nechce o manželovi a rozvodovém řízení mluvit a snaží se vzpomínat jen na to hezké. Ve skutečnosti se ale muselo stát něco opravdu ošklivého. "Já o tom nechci moc mluvit. Mám na to jen dobré vzpomínky. Ne že bych se nechtěla vyjadřovat kvůli nějakým špatným věcem. Dohodli jsme se s manželem, že nebudeme mít problém mluvit o tom, že jsme od sebe, ale nebudeme to rozebírat do hloubky," vysvětlila kráska poněkud zmateně.



Přečtěte si
defakto
13. 7. 2016 • 18:46

... asi až v manželství zjistila co je to za p.r.a.s.e .

mitoz
20. 11. 2013 • 12:55

Zbytečný článek bez nových informací. Asi nemusí pseudovečírky s bulvárem. Je atraktivní a o nápadníky nebude mít nouzi.

colombina
19. 11. 2013 • 17:28

"mladá a hezká" holka, co má super chlapa se nepotřebuje navážet do jiných, skutečně pěkných mladých holek, víme?

pasadena
19. 11. 2013 • 17:08

mariamo,i já jsem mladá a hezká a můj muž rozhodně nepotřebuje vyžehlit své vroubky.Kdybych mu doma takhle jakoby"roztomile šišlala",asi by se mnou nebyl.A jak to napsala zamlzena,je to jak nastřelená cukrová vata.Nic přirozeného.A o tom to je.Není v tom osobní problém,jen mě rozčiluje jak noví moderátoři mluví.Jurinová by mohla vyprávět.

mariama
19. 11. 2013 • 16:46

Co vas vede k presvedceni, ze ji chlapi nechteji??? Z vaseho prispevku zavani zavist nad mladou, hezkou holkou a radost z toho, ze ji vas muz nesnasi. Mozna to rika schvalne pred vami, aby si pekne vyzehlil sve vroubky;-) Je videt, ze vam to dela opravdu moc dobre i tim, jak jste reagovala na prispevek jirousek12. Mate nejaky osobni problem s Renatou? Je to kazdopadne velmi hezka zena a verim, ze kdyz bude chtit, chlapa si bez problemu najde

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.