VyVolené čuně Lucka: Nikdy nesouložila s kondomem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

VyVolené čuně Lucka: Nikdy nesouložila s kondomem!

Nenasytná Lucie se vystavuje nebezpečí pohlavních chorob.
Nenasytná Lucie se vystavuje nebezpečí pohlavních chorob. (Foto: FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Někdy se bohužel dozvíme i to, co bychom raději nevěděli. Je vážně síla, s jakým klidem dokáže VyVolená "veverka" Lucka sdělovat podrobnosti svého intimního života. Ta holka v sobě nemá kouska studu! Již několikrát se nerozpakovala podělit s diváky o pohádky z říše přehnané sexuální fantazie. O pikantnosti z hrátek s různými s pány, které měly raději zůstat za dveřmi její ložnice ani nemluvě. Nyní posunula hranice nevkusu zase o pár světelných let kupředu.

Zatímco podezřelá z podvodů Eva Feureislová si již po odchodu z Vily "vrzla", ostatní pacientky v soutěži nadále trpí sexuální dietou. Zubatá Lucinka se často a ráda pasuje do role sexuální přebornice a člověk se silnější představivostí musí občas potlačit nevolnost, když to všechno poslouchá.


Nejvíce se obává, že nechtěně otěhotní:  "Musím udělat něco s antikoncepcí. Abych vylezla z Vily, hned na to vlítla, a pak až po devíti měsících... No to se mi nechce,“ mudruje atraktivní chovatelka pejsků. Nedostatek sexu jí úporně tlačí na mozek, až tím vzbuzuje lítost. Jak jinak si vysvětlit, její šokující přiznání, že ještě nikdy nesouložila s kondomem?!
Nechutné přiznání zoufalky vzbuzuje ty nejodpudivější asociace. Její několikrát proklamovaná promiskuita a náruživost, jakoby si přímo říkala o nepěknou pohlavní chorobu. O žloutence nemluvě. No prostě, Lucko fuj!
Už jen jako bonus vzbuzuje odpor vysvětlování Romany, která musela též přijít se svou troškou do mlýna. "Já se zase budu po takové době před manželem stydět. Vždycky se napoprvé stydím," plácala nebožačka. A věru se má za co stydět - za ostudu, kterou neustále připravuje své nezletilé dceři, když už ne za své špekaté proporce.



Přečtěte si
jity
19. 11. 2013 • 19:39

Pokud by měla jednoho stálého parntera, tak holt nepotřebují kondom. To mi nijak nebere, já spíše nechápu proč tam všechny ukazují holé ***e. Ani jedna na to nemá, neni to zrovna nejlepší pohled zvláště na Páju. To nemohou mít normální gatě?

spbi
19. 11. 2013 • 16:40

Ty máš opravdu hodně zamlženo! Češi se musí hlavně odnaučit závisti a nepřejícnosti těm, co si úspěch poctivě zaslouží... Výhru Romaně? Aby měla na kokain, pervitin, alkohol, ruletu, zajíčky a řádění na Stodolní? Kromě sebelítosti a fňukání tam nic závratného nepředvedla

sugarbitter
19. 11. 2013 • 15:43

Vulgární ženská je vždycky omyl přírody. Vladko by si nědovolil ty výrazy a ten řev,kdyby tam byly skutečně ženy nebo dívky a to nikoli lehké.

zamlzena
19. 11. 2013 • 15:36

Lucka studovala práva? Já se v současné době právě divím, v jakém to neutěšeném stavu máme naši S paní Spravedlnost Často pláče a naříká ta dáma...... Ale kdoví také "jak" se to někdy studuje, že? Ve vile se mnohé předvádějí nahé a také si tvoří iamge sexuální nevázanosti v domnění,že budou atraktivnější,zajímavější, ale to se mýlí. Viděli jsme Evu, která nbapřed p bodoala, protože projevovala emoce a str ach z trestního stíhání, když snad měla být podvedena- Aler přeháněla to, když ve vile byla stále víceméně jen nahá / v tangách, ap./ Tohle se musí umět "dávkovat", jinak je to potom spíše jen na zvracení. Pavlína se také předvedla masturbací při tanci, to bylo hodně drsné , takže mně vychází ze všech nejméně intrikánská Romana jako výherce soutěže. Vladkjo už jednou dostal a my češi se musíme odnaučit hamižnosti. Motýl Emanuel a maková panenka bylo hodně podařené vystoupení / Vladko a Romana/

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.