Zoufalka Zdenička z VyVolených: Milenec byl málo slavný, tak vztah po večeři ukončila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zoufalka Zdenička z VyVolených: Milenec byl málo slavný, tak vztah po večeři ukončila!

Sabina, Pepa a Zdenička
Sabina, Pepa a Zdenička (Želivárna)

NeVyVolená Zdenička Soušková se trápí. Po odchodu z Vily už o ni není prakticky žádný zájem, což nenese zrovna lehce. Větší zájem médií jí měl přinést smyšlený vztah s moderátorem Michalem Šedou, což se ale ukázalo také jako špatný tah. Šedu totiž také prakticky nikdo nezná, takže po čtrnácti dnech pár oznámil rozchod.

„Oni spolu ve skutečnosti vůbec nechodí, je to jen jako, abyste měli o čem psát. Prostě jen využívají toho, že se o Zdenku po jejím odchodu ze soutěže zajímají novináři,“ řekl nám náš zdroj už před časem a teď došlo na jeho slova. Zdenička totiž po pouhých dvou týdnech oznámila, že už je zase sama. A odůvodnila to opravdu duchaplným vyjádřením.

„Je za tím jiný životní styl. Nejsem lakomá, ale nerada se dělím. Je o něj velký zájem a já jsem žárlivá, nestačilo se to ani někam posunout,“ prohlásila pro web super.cz, aniž by jí vadilo, že to, co vypustila z úst, nemá hlavu ani patu. V předchozích prohlášení totiž mluvila o tom, že žárlivá ani majetnická není a neváhala se před kamerou dělit o Thomase s jeho expřítelkyní Sabinout.

Ještě před víkendem se přitom nechala nafotit s Michalem v nové restauraci Želivárna při údajně romantické večeři. Ve skutečnosti ti dva ale i v restauraci působili prostě jako staří známí. Údajnou lásku nejspíš nechali doma. Zajímavé tedy bude jen sledovat, kdo bude další obětí silikonové krásky, jejíž pofiderní popularita dramaticky rychle mizí…





Autor:  ph

Přečtěte si
medulienkaj
19. 11. 2013 • 20:15

pravda pravda, škoda jen, že si toto nepřečte!!!!

bejlas
19. 11. 2013 • 12:55

Těžko někoho sbalí, když je škaredá, umělá a ještě k tomu úplně blbá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.