Šokující odhalení po letech: Dcera Hany Vítové spáchala sebevraždu kvůli Suchému! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šokující odhalení po letech: Dcera Hany Vítové spáchala sebevraždu kvůli Suchému!

Fotografie
Fotografie (internal)

Smrt vlastního dítěte je pro matku tou největší ranou, kterou od života může dostat. Hana Vítová (†73) takovou tragédii prožila, její Bedřiška spáchala sebevraždu z nešťastné lásky. Dlouho se mluvilo o tom, že za vším byl Miloš Kopecký. Teď se však objevilo svědectví, které ukazuje na úplně jiného muže.

Bedřiška podle všeho trpěla psychickou nemocí, navíc se nešťastně zamilovala. Když už nebohá dívka nevěděla, kudy kam, rozhodla se navždy odejít a všech starostí a bolestí se zbavit… Přestože byla její matka doma, ona si ve svém pokoji podřezal žíly, pokusila si několikrát srdce probodnout pletací jehlicí a nakonec vyskočila z okna. Po pádu na prosklenou střechu vnitrobloku ještě žila, ale po několika hodinách v nemocnici mladý život vyhasl. A svět její matky, Hany Vítové, potemněl…

Slavná prvorepubliková herečka už se z té rány nikdy nevzpamatovala a do své smrti zůstala uzavřená a sama. Kdo byl ale tím mužem, kvůli kterému si Bedřiška sáhla na život? Spisovatel Ondřej Suchý ve své nové knize Neznámá známu Hana Vítová tvrdí, že to byl jeho bratr, herec Jiří Suchý.

„Ona se ke mně velmi intenzivně upnula, přitom já už jsem tou dobou měl svoji rodinu, a tak jsem si s tím nevěděl rady. Zahrnovala mě různými pozornostmi – na zkoušku mi přinesla v kastrůlku jídlo, upletla mi svetr, prostě taková to byla závislost. A já jsem ji musel odrážet, odmítat,“ citoval Ondřej Suchý ve své knize bratra Jiřího, který zcela nevědomky v tragédii hrál nejspíš hlavní roli.

Autor:  ph

Přečtěte si
malenabald
19. 1. 2015 • 18:10

co to je misenka Hruskova?

mandat
19. 11. 2013 • 08:42

Psychicky slaba osoba. Zpevacka - misenka Hruskova v polovine 80 letech spachala take sebevrazdu kvuli Neckarovi a nikoho to nezajima. Takovych je dost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.