Rozlícená Bohdalová po bouračce: Ten chodec na tom přechodu neměl co dělat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozlícená Bohdalová po bouračce: Ten chodec na tom přechodu neměl co dělat!

Jiřina Bohdalová bourala v centru Prahy.
Jiřina Bohdalová bourala v centru Prahy. (ara, foto čtenáře)

Tak tohle je další řidičský karambol do sbírky »piráta silnic« Jiřiny Bohdalové (82). Ani třetí auto ji nepřineslo štěstí a ve středu v Praze bourala. Co se stalo?

„Byla to pitomá řetězová nehoda před semaforem. Přes přechod šel chodec, který tam už dávno být neměl. První auto vyvázlo bez úhony, druhé také a já jsem to jakožto třetí v řadě schytala,“ vysvětlovala Bohdalová Blesku.

„Ten pán, do kterého se mi podařilo ťuknout, byl naštěstí velmi milý. Jeho autu se nic nestalo, u mě to odnesl předek a auto muselo ihned do servisu. Naštěstí však jen na den. Chodec, který dopravní karambol zavinil o něm ani neví. Hlavní je, že se nikomu nic nestalo,“ dodává oblíbená herečka.

Tahle nehoda dopadla naštěstí dobře, ale Jiřina Bohdalová si svým řidičským uměním není jistá a často si protiřečí. Ještě na jaře ji magazín Sedmička přistihl u několika přestupků a u dotazů novinářů se »Bohdalka« rozběsnila. „Já, že porušuju předpisy? To se zeptejte policajtů! Ježíši maria! Tohle vás zajímá? Já jsem v životě neplatila pokutu! Co si to vůbec dovolujete?“

Ale po dnešní nehodě serveru Super.cz popsala, proč v minulosti pokutu za řidičské (ne)umění nedostala. „Vždyť i dřív, když jsem udělala přestupek a esenbák mi chtěl dát pokutu, tak když jsem mu řekla: To se nestydíte, když jste vyrůstal na mých pohádkách?, tak mě třeba nechal jet, ale teď je to úplně strašné,“ stěžuje si herečka na nedostatek úcty ke své osobě. Možná že ji medaile od prezidenta Zemana v budoucnu pomůže.



Přečtěte si
barbatus
14. 11. 2013 • 22:25

Každý řidič, který musí mít ze zákona zdravotní prohlídky, musí mít papír o prohlídce u sebe. Neboj, že by to policajti neskontrolovali.

barbatus
14. 11. 2013 • 22:24

Kolik je tobě? Kolik máš naježděno?

barbatus
14. 11. 2013 • 22:24

Hee a co takhle červená pro chodce? To není hadr pro býka a povel VPŘED, fakt ne....

barbatus
14. 11. 2013 • 22:22

Přeju ti podobně uctivé a slušné děti, jako jsi ty sám. Budeš z nich mít určitě radost...

barbatus
14. 11. 2013 • 22:22

Zajímavé, že když někdo hupne na brzdy před autem na dálnici, je lump, ale když nedobrzdí Bohdalová ve městě, má vinu ona... Jezdím slušně, ale anděl strážný se i se mnou mockrát nadřel, aby zachránil moje chyby. Všichni je někdy děláme a v provozu to je hned. Kdoví, jaký řidič jsi ty...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.