Tajemný syn Jakubiskových Jorik: Proč o něm rodiče nikdy nemluví? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tajemný syn Jakubiskových Jorik: Proč o něm rodiče nikdy nemluví?

Juraj Jakubisko a  Deana Horváthová
Juraj Jakubisko a Deana Horváthová (Blesk)

I když o smrtelné nehodě, jež způsobila Deana Horváthová Jakubisková, se napsala mnoho, jen málokdo ví detaily z rodinného života Jakubiskových. Společně vychovávali dvě děti – syna Jorika a Jurajovu dceru z prvního manželství. Ta má vlastní rodinu a vychovává dva syny, ale tajemný vysokoškolák Jorik jakoby ani nebyl součást rodiny…

„On chce mít určitou anonymitu. Může akorát prozradit, že končí magisterský ročník na Karlově univerzitě v oboru studie nových médií a má za sebou bakaláře z filosofie. Tři čtvrtě roku byl také v Cambridge, kde hrál na saxofon. Myslím, že je nadaný, i když se tomu teď vůbec nevěnuje,“ prozrazuje Deana ve slovenském magazínu Šarm.

I když se teď student Jarik světu showbyznysu vyhýbá, v dětství si jednu mini roli »střihnul«. „Jako dítě si zahrál ve filmu Casanova, což se mu moc nezdálo. Ale když zjistil, že dostane honorář, za který si může koupit kolo, tak byl nadšený. Teď už podobné ambice nemá,“ vysvětluje Jakubisková a dodává, že se synem se pravidelně vídá v rodinné firmě, kde se Jarik věnuje novým médiím a digitalizaci.

 



Přečtěte si
vlasok
19. 2. 2018 • 18:06

Taký istý, ako ona, za peniaze všetko.

fizi
4. 12. 2013 • 14:31

To se tu sešla tedy ELITA!!!! Samá závist,ať už proto,že Jakubisko je super režisér,jeho žena bude prasnice zřejmě proto,že Amplituda bude ještě větší a neví,co s tím. Sami (soudím podle stylu příspěvku) mají tito pisálci určitě taky alespoň UK,jako Jorik Jakubisko. Jak ubohé!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.