Saskia Burešová děsí manžela: Jsi stará černoška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Saskia Burešová děsí manžela: Jsi stará černoška!

Saskia Burešová má s pověrčivostí pěkné trable.
Saskia Burešová má s pověrčivostí pěkné trable. (Foto: Aha! - Karel Kopáč, reprofoto ČT, koláž Ahaonline.cz)

Život hlasatelky Saskie Burešové je velmi komplikovaný. Trpí totiž přehnanou pověrčivostí. Její rituály jsou tak propracované, že až skoro hraničí s bláznovstvím. Když například zahlédne během dne pohřební vůz, okamžitě ruší všechny své dojednané schůzky. Jinak prý dopadnou velmi špatně. Pokud přes cestu přeběhne černá kočka, Saskia ihned zastavuje vůz, a až za chvíli pokračuje v jízdě. To vše se dozvíte v nové knize Saskia - Co jsem ještě neřekla.

Pohroma na každém kroku

Neméně zaráží posedlost řemeslníky, kteří protahují komíny. „Miluji všechny kominíky a vítám je s otevřenou náručí. Moc si přeji nějakého potkat, to se pak chytám za všechny knoflíky,“ tvrdí. S knoflíky to má celkově velmi složité. Věděli jste, že utrhnutý knoflík si nesmíte přišít přímo na místě? Pokud to uděláte, čeká vás s největší pravděpodobností neodvratitelná pohroma. Jak je knoflík spojen s pohromou, ví asi jen pouze ona.


Kolegové se jí smějí

„Rodina si už zvykla. Manžel mě dokonce nazývá starou černoškou. To jen kolegové ze mě mají legraci,“ říká podivínka Saskia. Není divu. V televizi a divadle jí před vstupem na scénu lidé přejí „zlom vaz“. Ona však nikdy neodpoví klasické „děkuji“. Raději si vymyslí různé náhražky. Co kdyby si ten vaz pak opravdu zlomila? To populární moderátorka nemůže riskovat.


Nezblázní se z toho?

Když už se stane, že něco zapomene doma, tak se ihned vrací a čeká jí rituál. Než znova odejde, podívá se do zrcadla a na chvíli si sedne. Teprve pak může spokojeně odejít. Na další její podivné rituály by už nám místo nezbylo, ale podle toho, jak Saskia Burešová vypráví o všech svých pověrách, je opravdu podivné že vůbec vyjde ráno z domu.



Přečtěte si
stekavka
12. 11. 2013 • 16:05

Ale píšou,66let

anezat
12. 11. 2013 • 12:53

Babku velmi pěkně plastičtí chirurgové spravili, tak se není čemu divit,že se pořád bojí. Co kdyby jí silný vítr odvál nos nebo něco jiného? Ani tu redaktoři raději nenapíší, jak je stará.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.