Zklamaná soutěžící z Talentu: Leoš Mareš je zlý a hudbě vůbec nerozumí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zklamaná soutěžící z Talentu: Leoš Mareš je zlý a hudbě vůbec nerozumí!

Talentovaná dívka si o nafoukaném Leošovi myslí své.
Talentovaná dívka si o nafoukaném Leošovi myslí své. (Foto: Aha! - Mária Rušinová, koláž Ahaonline.cz)

Zpěvačka, kterou v soutěži rozhodila nečekaná smrt kamaráda Zbyňka, nepostoupila. Nicméně prozradila postřehy ze zákulisí. Leoš Mareš na ní rozhodně dobrý dojem neudělal!

Mladá zpěvačka Adéla Šimonová (15) bydlí v malém bytečku s maminkou a sestrou, ráda by zpívala dál, ale nemá kde trénovat. „Písničky se učím hodně rychle. Na Talentu jsem měla stres. Tak jak jsem tam zpívala, normálně nezpívám. Říkal mi to i Jaro Slávik, že ví, že zpívat umím. Prostě mě rozhodilo, jak se ptali na Zbyňka,“ dotýká se zpěvačka bolestivého tématu úmrtí kamaráda.


Když se jí vyptával Leoš Mareš, tak se rozbrečela. „Utahoval si ze mne. Mám se znova přihlásit, až na Zbyňka zapomenu a budu na tom psychicky lépe,“ dodává. „Někteří lidi mi vyhrožují, další v ulici říkají, že jsem se ztrapnila. Vím sama, jak jsem zpívala a to co jsem chtěla, jsem udělala,“ říká rozhodně. „Co dokázali ostatní? A co já? Prostě závidí,“ vysvětluje.
Lucie Bílá je prý zlatíčko, o Jarovi si myslela, že bude nejhorší, ale byl hodný. Leoš Mareš byl zlý, podle Adély je frajer. „Nemusel mě ztrapňovat, ještě v téhle situaci. Není zpěvák a snaží se zpívat. Co tam vlastně hodnotí? Zpěv? Tanec? Nebo je tam do počtu? Vždyť hudbě vůbec nerozumí,“ rozčiluje se mladá zpěvačka. Mohla mít manažera, ale chtěl po ní 20 tisíc měsíčně. „Takže to nepřipadá v úvahu. Kde bych na to vzala peníze,“ rozčiluje se. Adéla tedy doufá, že se vyřeší vražda či sebevražda jejího kamaráda a ona bude moct zpívat dál.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.