JFK spal s Marlene Dietrichovou! V posteli byl hotový za 20 minut a usnul! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

JFK spal s Marlene Dietrichovou! V posteli byl hotový za 20 minut a usnul!

Marlene v době své největší slávy.
Marlene v době své největší slávy. (Foto: Aha! - ara)

Zřejmě nejpopulárnější americký prezident John Fitzgerald Kennedy (†46), od jehož smrti uplyne 22. listopadu rovných padesát let, proslul mimořádným sexuálním apetitem. Při svém zaměstnání neměl na dlouhé námluvy příliš času.

Je všeobecně znám poměr s herečkou Marilyn Monroe, navenek vypluly i další avantýry, ovšem románek s hereckou superstar Marlene Dietrichovou odhalili až historici.

S Marlene si Kennedy začal již ve třicátých letech, když původem německá herečka a zpěvačka emigrovala do Spojených států. Znovu se potkali v roce 1962. To už byl pětačtyřicetiletý Kennedy prezident a herečce bylo jedenašedesát!

Podrobnosti o schůzce v Bílém domě vyprávěla později Marlene Dietrichová anglickému divadelnímu kritikovi a spisovateli Kennethu Tynanovi. Jeho poznámky pak publikoval prestižní a velice seriozní časopis The New Yorker. „Doufám, že nespěcháte,“ prohlásil podle Dietrichové prezident poté, co ji pozval na drink do Bílého domu.

Herečka – podle toho, co si Tynan tehdy poznamenal – odpověděla, že ve spěchu je, protože dva tisíce Židů čeká na to, aby jí mohli v sedm hodin předat vyznamenání, a je už půl sedmé. „To nám nedává moc času, že?“ řekl Kennedy, jemuž Dietrichová odvětila: „Ne, Jacku, myslím, že ne.“

A dál? „Bylo to velmi sladké a rychlé. Potom hned usnul. Podívala jsem se na hodinky a bylo 6.50.“ Herečka prezidentem zatřásla, protože neznala cestu a nemohla si jen tak zavolat taxík. Kennedy, oblečený jen v ručníku, dovedl i po šedesátce okouzlující herečku k výtahu a přikázal obsluze, aby opatřila auto. Když služebnictvo odešlo, zeptal se jí prezident: „Dělala jste to někdy s mým otcem?“ „Ne, Jacku,“ odpověděla jsem podle pravdy. „Nikdy.“ „Dobře. Aspoň jedno místo, kde jsem byl první,“ řekl Kennedy, který vyrůstal v rodině velice dominantního a bohatého otce, který nakonec stál i v pozadí jeho politické kariéry.

„Pak se dveře výtahu zavřely a já jsem ho už nikdy v životě neviděla.“ Tolik vzpomínky Marlene Dietrichové. O dalších vzpomínkách na slavného amerického prezidenta se můžete dočíst ve speciálu Reflexu, který je v právě v prodeji v novinových stáncích.




Autor:  jan

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.